VIDEO: 5G tehnologija i indukcija koronavirusa u stanice kože

1
6177

Najnovije istraživanje objavljeno 16. srpnja 2020. godine pod naslovom “5G Technology and induction of coronavirus in skin cells” rezultat je međunarodne suradnje znanstvenika iz Italije, SAD-a i Rusije. Studija sugerira da 5G zračenje može apsorbirati dermatološke stanice koje djeluju poput antena, prenoseći svoje učinke na druge stanice, uključujući aktiviranje biosintetskih procesa temeljenih na DNK unutar jezgre stanice, što rezultira de novo sintezom koronavirusa u biološkim stanicama.

Autori opisuju kako to može raditi na sljedeći način:

„DNA je izgrađena od nabijenih elektrona i atoma i ima strukturu sličnu induktoru. Ova se struktura može podijeliti na linearne, toroidne i okrugle induktore. Induktori uzajamno djeluju s vanjskim elektromagnetskim valovima, kreću se i stvaraju neke dodatne valove unutar stanica. Oblici ovih valova slični su oblicima šesterokutne i peterokutne baze njihovog izvora DNK. Ti valovi stvaraju neke rupe u tekućini unutar jezgre. Za popunjavanje ovih rupa izrađuju se neke dodatne šesterokutne i peterokutne baze. Te se baze mogu međusobno spojiti i tvore virusne strukture poput Coronavirusa. Da biste stvorili ove viruse unutar stanice, potrebno je da valna duljina vanjskih valova bude kraća od veličine stanice. Stoga bi milimetrijski valovi od 5G mogli biti dobri kandidati za primjenu u izgradnji virusu sličnih struktura poput Coronavirusa (COVID-19) unutar stanica.”

U međuvremenu je navedeni prethodno objavljeni znanstveni članak uklonjen sa službene stranice na kojoj je objavljen:

  • https://www.biolifesas.org/biolife/2020/07/16/5g-technology-and-induction-of-coronavirus-in-skin-cells/

Međutim, Dokumentarac.com ga je sačuvao, pa ga možete preuzeti ovdje:

Izvor:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

Posljedice 5G na zdravlje ljudi – Tajlandske medicinske vijesti

Ovdje možete pogledati još jedan članak “5G Consequences On Human Health – Thailand Medical News” objavljen 16. rujna 2019. godine u znanstveno-medicinskom časopisu Thailand medical news, koji objašnjava utjecaj 5G mreže na ljudsko zdravlje

Izvor:

https://www.thailandmedical.news/news/5g-consequences-on-human-health

Video i prezentacija: Predavanje Ivice Orlića o zračenjima 5G tehnologije – Gradska knjižnica Rijeka

Prof. dr. sc. Ivica Orlić je eksperimentalni nuklearni fizičar s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom i zna podosta o zračenjima, o tehnologijama i utjecaju zračenja na ljudsko tijelo pa ga prijatelji često pitaju što misli o tome, što je tu istina, a što su nategnute poluistine? Stoga je, na njihovu inicijativu, a i iz osobne znatiželje, ”zaronio” u tu problematiku i tijekom posljednjih par mjeseci prolistao i pročitao stotine znanstvenih radova na tu temu.

Video i prezentacija: Predavanje Ivice Orlića o zračenjima 5G tehnologije – Gradska knjižnica Rijeka

Čitajući znanstvene radove stekao je opći i relativno dobro balansirani dojam o utjecaju tih nevidljivih, ali sveprisutnih zračenja kojima smo, htjeli mi to ili ne, danonoćno izloženi i to u svakom, pa i najintimnijem kutku naših domova i ureda. Na osnovu svih tih saznanja odgovara na sljedeća pitanja:

  • Što je to mikrovalno zračenje i koja je razlika između 3G, 4G i 5G mreža?
  • Koja je infrastruktura potrebna za 5G mreže te što dobivamo, a što gubimo s 5G mrežom?
  • O štetnosti mikrovalnog zračenja na naše zdravlje i općenito na naš okoliš, a posebno na pčele?

Video i prezentacija: Predavanje Ivice Orlića o zračenjima 5G tehnologije – Gradska knjižnica Rijeka

Izvor:

https://gkr.hr/Magazin/Osvrti/Video-i-prezentacija-Predavanje-Ivice-Orlica-o-zracenjima-5G-tehnologije

Još neki Izvori koji upućuju na štetnost 5G mreže:

https://www.greenmedinfo.com/blog/groundbreaking-study-shows-shielding-emf-improves-autoimmune-disease1

https://bioinitiative.org/table-of-contents/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoks
3 years ago

Pregledao sam ovaj pdf “5G Technology and induction of coronavirus in skin cells”, i imam nekakvih pitanja koje mislim da bi trebalo razjasniti. Inače sam po prirodi sumnjičav, tako da ova službena verzija Covid 19 pada kod mene skoro na svakom logičkom testu, ali sad gledam ovaj uradak i nešto me tu kopka. Dakle spominje 5G milimetarski band (do 70 GHz) , to bi bila najkraća duljina vala od 4,3 mm. Dalje, tvrdnja iz izvještaja “To produce these viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell” Prvo… Read more »