Stvarni vladari svijeta su Rothschildi: ‘Cionizam nije religija već monetarni nacizam’

0
2038

Na zastavi države Izrael trebala je prvotno biti menora – sedmokraki svijećnjak, ali je pod intervencijom već spomenute obitelji postavljen heksagram kralja Davida, kojeg okultisti spominju kao preuzetu zvijezdu babilonskog Moloha, sove kojoj su se prinosile dječje žrtve. Nevjerojatno je da današnja mantra kako se ‘Palestinci rađaju s bombama u rukama’ zapravo dolazi od prvih naseljenih židova koji su stvarni inicijatori takvog stila terorizma.

Članak kojeg je 2013. godine objavio NY Times i koji govori o ‘kolonizaciji Palestine’ još 1899. otvorio je nova pitanja o pokretu Cionizma i bankarskom lobiju koji je bio krivac za brojne ratove, holokaust i dan danas stvara brojne etikete. Zašto svatko tko kritički progovori o zlostavljanju Palestinaca dobiva naziv ‘antisemit’ i stoje li zaista cionisti iza terorizma istražili smo u ovom članku.

Cionizam je nadreligijski pokret

Za početak, treba razlikovati drevni cionizam od novog, tzv. ‘Rothshild cionizma’. Religijska osnova koncepta su Talmud i Kabala, mistično rabinsko učenje, no ključ razlike između tradicionalnih cionista i cionističkog pokreta je taj što u potonjem judaizam kao religija nije uvjet članstva, pa je tako jedan od ključnih cionista danas Joe Biden, katolički potpredsjednik SAD-a.

Iz tog razloga ne čudi postojanje brojnih židovskih anticionističkih pokreta poput ‘Jews against Zionism’, gdje su jasno istaknuti i citati poput onog od prvog premijera Izraela Davida Ben Guriona tijekom Drugog svjetskog rata: ‘Da mogu spasiti svu djecu iz Njemačke prebacivanjem u Englesku ili samo pola prebacivanjem na područje Palestine, učinio bih ovo drugo jer nije bitan broj djece nego povijesna računica’.

Frankisti stoje iza nasilne židovske države

‘Religiozne Židove protiv njihove volje poistovjećuje se s cionističkim idejama i borbom protiv Arapa, a mi se borimo protiv nacionalizma i generacijama živimo u miru s arapskim susjedima. Kada smo zatražili od UN-a da Jeruzalem postane međunarodni grad, dobili smo dva izbora – ili biti u cionističkoj državi ili se iseliti’, proglas je koji stoji na službenoj stranici JAZ-a.

Henry Makow, kanadski židov, tako u svojim djelima često razdvaja cionizam od judaizma. Tako je posebno izdvojio vezu dinastija RothschildJacob Frank (1726.-1791.) u kojoj je Frank kroz literaturu želio uvesti ‘svijet bez normi’ gdje bi incest i pedofilija bili civilizacijska tekovina. Frankisti su tako financirali i Adama Weishaupta, kasnijeg začetnika bavarskih Illuminata.

Nacizam je povezan sa svojim financijerima

Frank je tako uništio glavnu struju ortodoksnog judaizma i u mainstream lansirao neocionizam. Njemački židov Dietrich Bronder ušao je upravo u tematiku Frankista, Rothschilda i cionista kada je riječ o financiranju njemačkog nacizma i holokausta, kao i ključnih figura. On smatra kako su HitlerHessGoeringStrasserGoebbelsHimmlerFrank i brojni drugi bili podrijetlom židovi i članovi tajnog društva Thule.

Churchill, Roosevelt i Staljin bili su frankistički židovi, a moguće je da je Drugi svjetski rat kao cilj imao Frankovu ideju istrebljenja židovskog naroda. Današnji primjer takvog frankizma je John Kerry, koji se pretvarao da je irski katolik, a zapravo je židov čija je majka iz obitelji Forbes. Slična stvar je i s majkom Baracka Obame‘, dodaje Makow.

Cionisti kupovali palestinsku zemlju i prije rata

Poznato je i pismo podrške britanskog ministra vanjskih poslova i člana ‘Round Tablea’ lorda Arthura Balfoura svome prijatelju i financijeru Walteru Rothschildu iz 1917., danas poznato pod nazivom ‘Balfurška deklaracija’, u kojoj Vlada Velike Britanije službeno podržava cionističku želju za Palestinom. Izuzev svoje povijesne važnosti, važna je i poveznica s ulaskom SAD-a u Prvi svjetski rat, kojeg je putem Woodrowa Wilsona snažno lobirao upravo Rothschild.

Kasnije je Edmond de Rothschild kupio veliki dio zemlje u Palestini kojeg je nakon rata koristio za naseljavanje židova koji su, po izjavama povjesničara Gabriela Kolka, bili prisiljeni na dolazak u današnji Izrael pod ucjenom ‘uskraćivanja pomoći’. Brojne terorističke skupine su svojim napadima do 1948. istjerale Palestince sa svoje zemlje sijući strah i prijetnje, a glavni financijer je opet bio Rothschild.

Izrael=Rothschild

U ovakve terorističke akcije bio je umješan i budući premijer Menachem Begin unutar grupacije Irgun, kao i premijer Yitzhak Shamir (Stern) koji su naknadno optuživani za ratne zločine u selu Deir Yassin gdje su nakon upozorenja pobili 200 palestinskih muškaraca, žena i djece, a nakon toga je čak 800.000 Palestinaca u strahu izbjeglo. Kasnije su Rothschildi financirali gradnju parlamenta Knesseta i Vrhovnog suda, a Shimon Perez ih je pohvalio kao ‘obitelj koja je najviše doprinijela današnjem izgledu Izraela’.

Na zastavi države Izrael trebala je prvotno biti menora – sedmokraki svijećnjak, ali je pod intervencijom već spomenute obitelji postavljen heksagram kralja Davida, kojeg okultisti spominju kao preuzetu zvijezdu babilonskog Moloha, sove kojoj su se prinosile dječje žrtve. Nevjerojatno je da današnja mantra kako se ‘Palestinci rađaju s bombama u rukama’ zapravo dolazi od prvih naseljenih židova koji su stvarni inicijatori takvog stila terorizma.

Teroristi kao premijeri, agenda i dalje traje

Kada su teroristi Begin i Shamir postali premijeri onda su počeli sipati ‘otrovnu’ retoriku poput one da su Palestinci ‘zvijeri što hodaju na dvije noge’ i da ‘trebaju biti zgaženi poput skakavaca i glave im trebaju biti razbijane od stijene dok ne puknu’. Slično je ponovio i Ariel Sharon da ‘izraelski narod mora znati za činjenice poput one da cionizma i židovske države nema bez izgona Arapa i oduzimanja zemlje’.

Kada na ovaj način proučimo stvaranje države Izrael i usku poveznicu s etničkim čišćenjem Palestinaca, ne čude onakvi tekstovi iz NY Timesa o agendi ‘kolonizacije Palestine’, niti je to neka ‘teorija zavjere’ već dugotrajna zavjera i višestoljetni plan. Ako pak odvojimo cioniste i židovske vjernike, onda možemo zaključiti kako Rothschild i ostali cionisti sve čine isključivo iz vlastite ideološke i financijske perverzije. To što ljudi stoje na putu, očito nikome ne smeta…

Preneseno: https://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/stvarni-vladari-svijeta-su-rothschildi-cionizam-nije-religija-vec-monetarni-nacizam-87518/

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments