Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID) na čelu s dr. Faucijem financirao protuzakoniti eksperiment presađivanja skalpova pobačenih beba na laboratorijske štakore?

0
3989


David Daleiden direktor Centra za napredak medicine poziva dr. Anthonyja Faucija da svjedoči pred Kongresom SAD-a te odgovara zašto su državnim sredstvima dodijeljenim sveučilištu u Pennsylvaniji provođeni eksperimenti na ljudskom fetalnom tkivu, uključujući i jedan protuzakoniti eksperiment presađivanja kože s tjemena pobačenih beba na laboratorijske štakore.

David Daleiden, osnivač grupe aktivista Centar za napredak medicine (CMP), 21. svibnja 2021. godine izjavio je za Fox News kako bi ravnatelj američkog Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), trebao svjedočiti o bespovratnim sredstvima, dotaciji od gotovo pola milijuna dolara, koje je njegova agencija dodijelila Sveučilištu u Pittsburgh za provođenje istraživanja koristeći kožu odsječenu s tjemena abortiranih beba. Daleiden želi da Kongres pita dr. Faucija, najistaknutiju osobu koja nadzire američki odgovor na COVID, zna li za potencijalno nezakonite radnje koje je ta institucija poduzela.

Na Sveučilištu u Pittsburghu radili su studiju u kojoj su izrezivali kožu s tjemena beba pobačenih u petom mjesecu trudnoće i presađivali ih na laboratorijske štakore i laboratorijske miševe kako bi vidjeli koliko ih još mogu zadržati u rastu”, objasnio je Daleiden. “Zapravo u objavljenom istraživanju možete vidjeti fotografije kože tjemena malih beba presađenih na leđa laboratorijskim štakorima s kojih rastu male dlačice.

Izvor: https://www.nature.com/articles/s41598-020-71548-z#Ack1
Izvor: https://www.nature.com/articles/s41598-020-71548-z#Ack1
Izvor: https://www.nature.com/articles/s41598-020-71548-z#Ack1

Prema Daleidenu, “Ova studija financirana je iz više dotacija iz ureda NIAID-a, kojim upravlja dr. Anthony Fauci.” Za Fox je izjavio da Fauci posjeduje “svaki djelić ove studije”.

Kao ravnatelj ureda NIAID-a, novac se zaustavlja s njim u pogledu načina na koji se te dotacije troše – bilo da se nadziru i provjeravaju da li su etične i zakonske ili samo usklađene po pitanju dobrog upravljanja novcem poreznih obveznika “, Rekao je Daleiden.

Osim što je izrazio zgražanje što su eksperimenti s pobačenim dijelovima tijela fetusa dobili sredstva poreznih obveznika, Daleiden je sugerirao da su i sami eksperimenti možda bili protuzakoniti.

Činjenica da su koristili tjeme bebe pobačene u petom mjesecu trudnoće znači da su glave te djece vjerojatno trebale biti netaknute da bi dobili skalp, što je pokazatelj da se radi o djelomičnom pobačaju ili čak mogućnošću da su bebe rođena žive i cijele”, rekao je.

Federalni zakon zabranjuje dilatacijske i ekstrakcijske pobačaje, poznate i kao pobačaji s djelomičnim rođenjem. Zakon o zabrani pobačaja s djelomičnim rođenjem, potpisan 2003. godine, zabranjuje pobačaje s djelomičnim rođenjem. Zakon je potvrdio Vrhovni sud SAD-a 2007. godine.

Iako Fox News nije prikazao fotografije eksperimenta u živo, ovdje možete pogledati video zapis s web stranice Centra za razvoj medicine (CMP) koji objašnjava eksperimentiranje Sveučilišta u Pittsburghu s pobačenim bebama, a koji sadrži i fotografije i grafičke prikaze.

Kako je pripovjedač u video zapisu objasnio, NIAID je dao nekoliko dodatnih stipendija znanstvenicima i programima na Sveučilištu u Pittsburghu koji provode istraživanje fetalnog tkiva.

Prema CMP-u, pokus s tjemenom pobačenih beba opisan je kao “ljudska fetalna koža pune debljine izrezana s glava i leđa pobačenih beba, a zatim obrađena uklanjanjem viška masnoće ispod kože beba prije nego što se prišije na štakore.

Tkiva ljudske kože dobivena su s tjemena i leđa donatora i korištena su za razvoj presađivanja ljudske kože s i bez dlake na modelu miša“, navodi se u objavljenom istraživanju. “Ljudska fetalna koža pune debljine obrađena je uklanjanjem viška masnog tkiva pričvršćenog za potkožni sloj kože, zatim presađena preko rebra, gdje je prethodno izrezana koža miša.”

Sporna studija: https://www.nature.com/articles/s41598-020-71548-z#Ack1

Prema CMP-u, drugi znanstvenik sa sveučilišta razvio je protokol za “vađenje najsvježije, najnetaknutije jetre od bebe pobačene u petom mjesecu trudnoće kako bi se izolirao ogroman broj matičnih stanica za eksperimentalnu transplantaciju u odrasle osobe“.

Znanstvenik iz Pittsburgha koji je razvio protokol dobio je gotovo 3 milijuna dolara od NIH-a, matične agencije NIAID -a, prenosi CMP.

NIH je također dodijelio Sveučilištu u Pittsburghu višegodišnju potporu od 1,4 milijuna dolara koja čini sveučilište “distribucijskim centrom za pobačene fetalne bubrege i druge dijelove tijela fetusa za projekte koje financira NIH u cijeloj zemlji“, tvrdi aktivistička skupina.

Prema CMP-u, eksperimentiranje s fetusom na Sveučilištu u Pittsburghu seže desetljećima u pedesete godine prošlog stoljeća, kada je liječnik “dobio žive abortuse iz pobačaja provedenih u bolnici u Pittsburghu, kojima je testirao reflekse sve dok nisu umrli“.

Kad sam bio na tajnom zadatku, pružatelji usluga pobačaja Planirano Roditeljstvo rekli su mi da su oni ti koji opskrbljuju dijelove tijela pobačene bebe za eksperimente na Sveučilištu u Pittsburghu“, rekao je Daleiden u intervjuu za Fox News.

Dok je sveučilište medijima reklo da “ne postoji odnos nabave fetalnog tkiva s Planiranim roditeljstvom“, arhivski snimci Daleidenove tajne razmjene sa službenicima Planiranog roditeljstva pokazuju liječnika u Planiranom roditeljstvu iz Zapadne Pennsylvanije koji priznaje da “postoji banka tkiva … u Pittsburghu kojoj nudimo pacijentima da doniraju.

Osim toga, Sveučilište u Pittsburghu poslužilo je kao mjesto za boravak Ryan Residency Planiranog roditeljstva, programa koji pruža obuku mnogim liječnicima koji nastavljaju raditi za najvećeg nacionalnog pružatelja usluga pobačaja.

Daleiden ostaje optimističan u nadi da će više detalja o istraživanju na Sveučilištu u Pittsburghu postati javno dostupno i da će ljudi odgovarati.

Mislim da su obični Amerikanci … opravdano uznemireni i uznemireni i tužni i žele odgovornost i žele djelovanje … svojih izabranih predstavnika, državnih dužnosnika po tim pitanjima“, naglasio je.

Govorimo o nizu vladinih politika s fetalnim eksperimentima i eksperimentima na pobačenoj djeci koji u osnovi govore da naša djeca vrijede više mrtva nego živa“, dodao je. “To govori o tome tko smo kao ljudi, a tko smo … kao Amerikanci.

U izjavi za The College Fix, glasnogovornik Sveučilišta u Pittsburghu, Keith Joseph demantirao je bilo kakve navode o zločinima.

https://www.thecollegefix.com/pitt-researchers-are-illegally-using-fetal-tissue-for-human-rat-grafting-experiments-report/

Sveučilište ne dobiva fetalno tkivo od planiranog roditeljstva, ne koristi nikakva svoja državna sredstva za financiranje istraživanja tkiva fetusa i slijedi sve zakone i propise koji uređuju istraživanje fetalnog tkiva“, ustvrdio je.

Tvrdeći da je video zapis službenika Planiranog roditeljstva koji raspravljaju o banci tkiva na Sveučilištu u Pittsburghu “lažan”, Joseph je ustvrdio da je “David Daleiden više puta diskreditiran, naređeno mu je da plati milijune dolara nakon što je proglašen odgovornim za kršenje više državnih i saveznih zakonima, a sada se suočava s kaznenim prijavama na kaznenom sudu. ”

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments