“Zabranjeni video” Pogledajte zašto je obrisan nakon nekoliko minuta

0
1991

YouTube je obrisao videozapis istaknute kanadske pravne grupe koji je usmjeren protiv lockdowna

Video je skinut nekoliko minuta nakon što je objavljen.

14. travnja 2021. (LifeSiteNews) – YouTube je izbrisao nov i snažan video koji kritizira ideju lockdowna i opisuje negativne društvene i mentalne učinke koje su time prouzročeni. Video je objavila istaknuta kanadska pravna grupa “Pravni centar za ustavne slobode” (JCCF).

Zabranjeni video, pod nazivom “Covid: The Political Pandemic”, objavljen je 10. travnja na YouTube kanalu grupe. Za nekoliko minuta videozapis je uklonjen zbog navodnog kršenja YouTubeovih uvjeta pružanja usluge.

JCCF je objavio video i na Rumble računu kratko nakon toga i do sada ima preko 21 000 pregleda.

Marnie Cathcart, direktorica za odnose s javnošću za  JCCF, rekla je da je YouTube videozapis “označio” kategorijom “medicinskih dezinformacija” jer su objavljene informacije u suprotnosti sa službenim izjavama SZO-a o socijalnoj distanci.

Video sadržava komentare dr. Anthonyja Faucija i drugih zdravstvenih dužnosnika u vezi sa “socijalnim distanciranjem” u kojem daju kontradiktorne izjave o duljini trajanja socijalne distance.

Video prikazuje isječke Faucijeva prtljanja o pravilima “socijalnog distanciranja”, gdje je rekao da je udaljenost od 1 metra sada prihvatljiva za razliku od izvorne duljine od 2 metra koju su zagovarale zdravstvene vlasti širom svijeta.

Cathcart je rekla da JCCF objavljuje žalbu na uklanjanje videozapisa YouTubeu.

“Crkva u novoj Kanadi je ilegalna”

Zabranjeni videozapis započinje govorom koji naglašava zabrinutost JCCF-a zbog štete koju su nanijeli lockdowni u Kanadi, a koje su nametnule vlasti pripadajućih provincija.

Video također govori i o tome kako su pogažena prava Kanađana, posebice sloboda bogoslužja: „Kanađani ulaze u trinaesti mjesec vladinih ograničenja kojima se upravlja i diktira svaki aspekt naših života. Trinaest mjeseci svakodnevnog i stalnog kršenja ljudskih prava i temeljnih sloboda. U samo godinu dana vladini nalozi su prisilili zatvaranje “nenužnih” trgovina, mjesecima su zatvoreni restorani, muzeji i knjižnice, zatvorene su škole i sveučilišta, otkazane su kulturne aktivnosti, pastor je u zatvoru više od 30 dana zbog održavanja nedjeljne crkvene službe i izričito je zabranjeno bogoslužje. “

“Budući da je vlada zaključila da je religija nebitna djelatnost, vlade diljem Kanade sprječavaju kršćanima osobno prisustvovanje bogoslužju, tradiciji staroj dvije tisuće godina. Crkva je u novoj Kanadi postala ilegalna.”

Kroz razne videoisječke videozapis JCCF objavljuje izjave kojima su zdravstveni birokrati diljem Kanade opravdavali lockdowne, što je u većem dijelu zemlje rezultiralo višemjesečnim zabranama viđanja vlastitih obitelji.

Pripovjedač ističe COVID zdravstvene naredbe, koje sada “zabranjuju posjetitelje u privatnim kućama” te obiteljske večere na važne blagdane.

U video snimku kritizira se nametanje maski djeci u školama, navodeći kako djecu sada “uče” da je sjedenje s prijateljima iz druge učionice loše te “da moraju živjeti u strahu da se pjevanjem i smijehom mogu širiti smrtonosne klice koje ubijaju bake i djedove.”

“Mala djeca koja imaju veće šanse da ih pogodi grom nego da umru od COVID-a prisiljena su nositi masku cijeli dan samo da bi pohađala školu”, kaže video pripovjedač. „Ovisno o provinciji, zabranjeno je provoditi vrijeme s prijateljima u vježbanju u teretani, bili sa ostarjelim bolesnim roditeljem, izlaziti na večeru, igrazi hokej na vanjskom klizalištu, napuštati kuću nakon osam sati, ili uopće napustiti kuću – osim ako vlast to ne smatra bitnim.”

JCCF je trenutno umiješan u mnoge pravne akcije povezane s COVID-om u Alberti i ostatku Kanade, zastupajući ljude i grupe koje se bore protiv novčanih kazni i optužnica.

Skupina predstavlja Crkvu Grace Life, koju je policija nedavno zabarikadirala zbog prkošenja Covid zdravstvenim pravilima.

Njihov pastor James Coates odbio je poštivati ​​drakonske propise o koronavirusu i zatvoren je na 35 dana. Članovi Grace Lifea sada vrže bogoslužja ilegalno.

Video uključuje izjave voditelja Fox News-a Tuckera Carlsona, ponajviše iz emisije u kojoj govori o tome kako su zdravstveni djelatnici koristili izraz “znanost” da bi opravdali stalnu promjenu COVID pravila.

Video naglašava očigledno licemjerje svjetskih čelnika, poput kanadskog premijera Justina Trudeaua, koji je prošle godine prisustvovao prosvjedu Black Lives Matter.

Na isječku se vidi Carlsonova kritika političkih čelnika koji su javno podržali BLM prosvjede, “izuzimajući” ih od potrebe za pridržavanjem COVID pravila, uz podršku ciljevima BLM, dok su prosvjede protiv zaključavanja prikazivali kao događaje na kojima se virus može brzo širiti.

JCCF video također sadrži i snimku iz ožujka u kojoj Carlson govori o cjepivima protiv COVID-a i njihovoj učinkovitosti i sigurnosti. Mnoge su zemlje privremeno zaustavile upotrebu nekih COVID cjepiva zbog nepovoljnih učinaka na zdravlje.

“Ovo nije ebola. To nije SARS. To je politika koja se igra medicine “

Pred kraj videa pušten je audio zapis kanadskog liječnika Rogera Hodkinsona. Hodkinson je COVID nazvao “dosad najvećom podvalom za naivno pučanstvo”.

“U igri je apsolutno neutemeljena javna histerija koju hrane mediji i političari. Nečuveno. Ovo je dosad najveća podvala za naivno pučanstvo. Apsolutno se ništa ne može učiniti da se ovaj virus suzbije. Ovo nije ebola. To nije SARS. To je politika koja se igra medicine. A to je vrlo opasna igra.”, rekao je Hodkinson.

U zaključku, video pripovjedač navodi da “niti jedna vlada u povijesti  Kanade nije nepromišljeno  zatvorila restorane, turizam, hotele, ugostiteljstvo i industriju zabave, tjerajući time milijune obitelji u nezaposlenost, siromaštvo, mentalne bolesti, predoziranje drogom, pokušaje samoubojstava, alkoholizam i poremećaje prehrane. “

„Danas su politika i strah pokretačka snaga koja produljava život najekstremnijim i najstrožim ograničenjima općih i pojedinačnih sloboda u povijesti Kanade. Po prvi put u povijesti Kanađane se uvjerava da sloboda znači sebičnost i da je patnja svima korisna.”

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Izvor : https://www.lifesitenews.com/news/youtube-deletes-anti-lockdown-video-by-prominent-canadian-legal-group

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments