#WordlWideDemonstration u borbi protiv okupacije

0
1435

Danas smo svjedočili slobodi koja se kroz prosvjednu šetnju protiv “okupacije” od nametnute pLandemije i ukidanja naših osnovnih ljudskih prava i sloboda pod izlikom zaštite života i zdravlja ljudi, u organizaciji pokreta #WordlWideDemonstration održavala diljem svijeta. Na ovom smo portalu već pisali o činjenicama koje jasno ukazuju da pandemija virusa SARS-C0V-2 ne predstavlja značajan javnozdravstveni rizik zbog smrtnosti koja je u prosjeku na razini jače pandemijske gripe, kao i zbog postojanja visoko učinkovitih preventivnih i kliničkih tretmana vrlo jeftinim lijekovima poput ivermektina, hidroksiklorokina i D3 vitamina.

Okupirani smo mjerama koje za cilj imaju uništiti male i srednje poduzetnike i prebaciti bogatstvo u ruke ultra bogatih, pogotovo stvarne vrijednosti poput zemlje, vode, nekretnina i drugih vrijednosti koje će ići u bescjenje zbog velikog broja osiromašenih pojedinaca i tvrtki koje će ići u stečaj. Okupirani smo mjerama koje za cilj imaju nametnuti potpunu kontrolu, tehnološki sustav praćenja, kretanja, prikupljanja najosjetljivijih osobnih i biometrijskih podataka pojedinaca od BigTech megakorporacija i vlada. Okupirani smo konstantnom propagandom straha, medijskom cenzurom drugog mišljenja i jednoumnog nametanja samo onog mišljenja koje je u interesu farmaceutskih lobija. Slobodno vrijeme nam je okupirano vijestima, a i međusobni razgovori često se svode na priču o „koroni“. Okupirani smo i bombardirani reklamama koje nameću „socijalnu“ distancu, nošenje maski i cijepljenje kao jedini ispravan način življenja, dok se nigdje ne spominje jačanje imuniteta, bavljenja sportom, smanjenje stresa, druženja i ljubav.

Zato smo danas svjedočili našoj slobodi kroz kretanje, druženje, grljenje, ples, slobodno disanje, pjevanje i molitvu, kako bismo sebe i sve oko nas podsjetili da smo – LJUDI.
Pogledajte dio atmosfere iz današnje šetnje Zagrebom:

Dio atmosfere iz Splita

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments