[VIDEO] – hrvatski prijevod: “Ujedinjeni stojimo, podijeljeni padamo”

18
2805
Mikki Willis

Tisućama godina elite koriste iste taktike kako bi vladale narodom, a nedavno kroz proteklih nekoliko godina mnogi aktivisti koji su se borili za prava i slobode, doživjeli su razna slična iskustva. Neka od njih svakako su i navedena u ovom kratkom, ali vrlo važnom i korisnom video materijalu autora Mikki Willis-a, poznatog po knjizi i seriji dokumentaraca “Plandemija“. Film daje korisnu i inspirativnu poruku kako izbjeću ovu veliku zamku. Izdvojite nekoliko minuta svog vremena, te svakako podijelite ovaj video.


5 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
CAN
1 year ago

Uhhh, lijep video-uradak,a sad koliko loše biti mora,da bi se nešto pokrenulo u nama?!
Loše ,vrlo loše,ali ovaj put je w.war(3),tako tempiran,da nećemo znati kad nam je dobro,a kad loše…a ista ekipa je počela i ona prva dva,samo su marionete bile druge,u teatru apsurda,i bolesne klime” u glavama pojedinaca

doba ledeno
1 year ago

ustvari nekakav rascjep među slobodimslećim i nezavisnim ljudima se desio prije nešto manje od godinu dana, kada je šahista započeo “operaciju” u Ukrajini. jedni su i dalje ostali na geopolitici i još uvijek vjeruju da zaista postoje velike sile, države, interesi, itd.. i da su Rusija, SAD+Zapad i Kina međusobno posvađani. I da je BRICS nezavistan i da je Rusija nezavisna i da se bori protiv NWO-a i kabale, itd. I oni vjeruju da zaista postoje neki nezavisni političari, koji mogu nešto sami odlučiti, i koji zaista ne žele NWO i svjetsku robovlasničku državu. I oni vjeruju u sve te… Read more »

CAN
1 year ago
Reply to  doba ledeno

E ledeno,pozdrav.
Ne samo geopolitika,doli i religije mi sve više daju potvrdu,da nisu baš onakve kakvima se predstavljaju,
https://falsehistory.net/lies-judaism-christianity-islam/

Stock
1 year ago
Reply to  CAN

Religije…I njihovi posrednici izmedju nas i Njega… Imao sam jednog profesora latinskog u gimnaziji. Bio kod nas kao zamjena, jedno mjesec dana. Katolički sveštenik. Ko hljeb dobar, ali nije mogao, a da nam ne provuče neku priču iz Biblije…Ono…kao usput. Doduše isto kao profesor ONO I DSZ, koji je stalno diplio o bitkama naših naroda i narodnosti. Ispiranje mozga na centrifugu. Sa svih strana. Elem…poče profesor latinskog o bježaniji iz Egipta i kako su 40 godina (ili koliko li već), lutali po Sinaju. Dignem ruku da ga pitam… Izvinite profesore… Prekinu me ljubazno i kaže…nisam ja profesor. Nisam ni ja… Read more »

SIRIUS
1 year ago
Reply to  CAN

Bok CAN i ostali. bilo bi mi drago da vas vidim na substack-u. pišem upravo o ovakvim osjetljivim i izazovnim temama.
https://siriusispodstruje.substack.com

doba ledeno
1 year ago
Reply to  SIRIUS

pogledao sam malo tvoj članak o preuzimanju crkve… pade mi opet na pamet, ono kada je Mel Gibson 2004. snimio film Pasija, pa su ga židovske organizacije optužile za “antisemitizam”. Posebno ADL.. Iako je Gibson naprosto snimio film po evanđeljima.. Vjerovatno, zato što nijedna holividska velika kompanija nije htjela producirati film (jer su vlasnici sve njihovi), Gibson ga je producirao sam. I izuzev Jamesa Caviezela, koji je igrao Isusa, svi ostali glumci su bili nepoznati glumci iz Europe, Italije, Bugarske, Rumunjske..itd.. Mel i njegov otac Hutton Gibson, bili su članovi Pijovog bratstva,. Koje se odvojilo od Vatikana i službene KC,… Read more »

SIRIUS
1 year ago
Reply to  doba ledeno

odlično, bilo bu mi drago da se i pretplatiš 😉 objaviti/prevesti ču samo predgovore. to če biti dosta da se shvati srž te teme. knjiga ima 600tinjak strana, a ja nisam profesionalni prevodioc. dapače, nekako bi čovjek očekivao da če neki crkveni autoritet u HR tu knjigu dati prevesti i štampati. što je još jedan dokaz za tvrdnje Morisa Pinaja. no isto tako se čini da HR ima posebnu sitaciju sa židovima, sve se veže na drugi svj.rat i NDH, i što se uistinu tada događalo ovdje. ima na hop članak o skrivenim vezama židova i ustaša. takodjer, istina o… Read more »

doba ledeno
1 year ago
Reply to  SIRIUS

čuo sam o tome da je bilo nekih židova službenika i funkcionera u početku NDH, čuo sam i o tome da je bilo nekih Srba časnika u vojsci NDH čuo sam io tome da je bilo nekih Hrvata u četnicima, ali ono što donedavno još nikada nisam čuo, da je bilo četničkih postrojbi u službi NDH i o tome su dvoje povjesničara objavili knjigu: direktno.hr/domovina/objavljena-knjiga-dvoje-povjesnicara-cetnicke-postrojbe-sluzbi-ndh-255290/ rat 1991-95, je bio tragedija, za sve strane, bez obzira, tko se smatra pobjednikom, a tko gubitnikom: mislim ponajviše tragedija u smislu zatrovanja odnosa, zatrovanja duša triju srodna naroda… i znam da su narativi tog rata… Read more »

SIRIUS
1 year ago
Reply to  doba ledeno

naša povijest je radikalno drugačija, a time i naši pravi temelji. treba se sa njima sada uskladiti nekako, inače če nam biti teže nego bi trebalo, bolje reči, biti če nam lakše. kako da čovjek sebe spozna ako živi u iluziji izgrađenoj na lažima!? čuj, zgleda da je na ljudima poput nas da probamo osvijetliti mračnu sobu u koju su samoproglašeni i odnarođeni vladari našeg društva gurnuli istinu o nama i događajima koji nas definiraju. zanimljivo je da je uz Vućića bila ona treba kaj je u nekom izvršnom tijelu za kulturu, ak se ne varam, a da je uz… Read more »

doba ledeno
1 year ago
Reply to  SIRIUS

evo izgleda da kabalini gospodari kaosa će se opet vratiti na staru oprobanu metodu sijanja smutnje i razdvajanja među narodima i religijama… baš kako je nekad, “mudro predvidio” krepana kabalina banditina, poznati “strateg” Samuel Huntington, koji je prije 30 godina objavio onu poznatu knjigu “sukob civilizacija”. Koji je bio član glavne mafijaške organizacije kabale, Rockefellerovog “Vijeća za vanjske odnose”.CFR. nakon skoro 3 godine pauze, zbog plandemije, izgleda da se opet postepeno na scenu vraća “islamistički terorizam”.. danas 2 manja teroristička napada: U južnoj Španjolskoj, neidentificrani napadač upao u mjesnu crkvu i nožem napao ljude.. jedna osoba je poginula, nekoliko ih je ranjeno. neidentificirani… Read more »

doba ledeno
1 year ago
Reply to  SIRIUS

Maja Gojković-vicepremjerka i ministrica kulture je zajedno sa acom bila u Davosu… Sa našim Andrijom je u davosu bio ministar Davor Filipović.. a, intervju sa plenkijem, je tamo vodio poznati voditelj sa CNN-a, Richard Quest, inače zhidov ( i gej) a tu je bio i crnogorski premer Abazović, koji se inače prije nekliko mjeseci hvalisao sa slikom sa Sorosem na instagramu.. dok je bio u posjeti u SAD-u, tamo se sliko sa njim.. iz makedonije su u Davosu, bili njihov i predsjednik i premjer i jedna ministrica…ne pratim makedonsku scenu, ali se sjećam da je Soros još prije nekih 7-8… Read more »

tucker carlson
1 year ago
Reply to  doba ledeno

o nekim stvarima se ne smije govoriti..bez obzira bio to main stream ili alternativni portali..https://youtu.be/5RlKsh3nVuQ pa gdje je problem!..hvala.

doba ledeno
1 year ago
Reply to  SIRIUS

provjeri.hr/rekonstrukcija-ritualnog-zidovskog-zrtvovanja-odrzana-1933-u-chicagu/

hrvatski-fokus.hr/2023/01/460

doba ledeno
1 year ago
Reply to  doba ledeno

nepotpun link, ispravka, još jednom:

hrvatski-fokus.hr/2023/01/46058/

SIRIUS
1 year ago
Reply to  doba ledeno

hvala na linkovima ledeni!

doba ledeno
1 year ago

još jedan slučaj “iznenaditisa”
—————————

“..Mladi fudbalski sudija i sekretar fudbalskog kluba NK Abeceda, Miro Surać, iznenada je premiuo u 26. godini života.
poster

Surać se navodno samo srušio tokom utakmice, pokušali su da ga ožive na terenu, ali nije mu bilo spasa, prenosi “24.hr”. “

tucker carlson
1 year ago
Reply to  doba ledeno

iznenada,u dubokoj starosti(52 g.,jel..),i novinar jutarnjeg lista mario prizmic je otisao radi iznenaditisa..svaki,ali svaki dan,se mogu procitati ovakve vijesti.

CAN
1 year ago
Reply to  tucker carlson

Švabija do 40% neki mjeseci,porast u odnosu na zadnjih 20ak godina…i expon.raste.