VIDEO: Dr. Pierre Kory – najvažniji video pandemije

0
1297

Prije godinu dana pokrenuli smo web portal Dokumentarac.com i kroz ovu godinu smo objavili preko 400 raznih istraživačkih radova, prijevoda i video materijala. Naši su radovi dosegnuli preko milijun posjetitelja kroz naš portal, te kroz druge portale koji su nas prenijeli. To smatramo uspjehom iznad svih očekivanja. No niti jedan rad do sada nije toliko važan koliko ovaj koji imate za pogledati ovdje, nažalost još uvijek bez hrvatskih titlova (radimo na tome). Svakako, i ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u radu. Za (nove) volontere naša su vrata uvijek otvorena. Svi koji djeluju ovdje i daruju svoje vrijeme i energiju to čine potpuno na volonterskoj osnovi s ciljem da se istina proširi što više, unatoč blokadi mainstream medija.

Ovaj video koji imate priliku pogledati u 45 minutnom izlaganju i prezentaciji doktora Pierra Korya, govori o najvećem trenutnom problemu zbog kojega se urušava cjelokupno povjerenje u znanost i autoritet “institucija” koje bi ih trebale predstavljati, kao i u povjerenje regulatornih tijela poput WHO-a, FDA i EMA-e, koje odobravaju protokole liječenja i lijekove.

Doktor Kory, kao vrhunski liječnik, u praksi je primijetio učinkovitost određenih tretmana liječenja, te kroz udruženje “Front Line COVID-19 Critical Care Alliance” koje predstavljaju vrhunski svjetski stručnjaci, od kojih su neki od najboljih u svijetu, poput primjerice dr. Paula Marika, pokušali su iz baze postojećih lijekova koje se već stoljećima koriste u medicini pronaći tretmane i protokole uz pomoć kojih će pomoći ljudima.

Tako su na početku pandemije, odmah u travnju 2020.godine, predložili uvođenje kortikosteroida, što je službeno bilo prihvaćeno tek mjesecima kasnije. Već su tim prijedlogom spasili mnoge tisuće života i zadužili svijet i tu nisu stali. Pravu pažnju su privukli kada je Dr. Peirre Kory pred kongresom SAD-a izložio u vrlo emotivnom izlaganju važnost uvođenja ivermektina, a taj video je vrlo brzo postao viralan na internetu. Zanimljiva činjenica je da ga je YouTube nakon nekoliko dana uklonio kada je dosegnuo preko 2 milijuna pregleda! No unatoč toj cenzuri, FDA je nakon toga izlaganja i pritiska kongresa donijel uvjetno odobrenje za korištenje terapije ivermektinom u SAD-u. Dakle, vrijedi se boriti.
No već smo pisali da mnoge bolnice unatoč toj činjenici i dalje ne primjenjuju terapiju koja uključuje ivermektin, dapače, čak i nakon sudskog naloga odbijaju to učiniti. Bitki će, dakle, do pune pobijede, biti još puno.

Ovo su samo neke od zanimljivih podataka u video snimci. Video snimka je prepuna bogatih i jedinstvenih te nadasve korisnih informacija za liječnike i ostale medicinske stručnjake te za sve nas ostale koji se očito moramo pobrinuti sami za sebe u sveopćoj pomutnji vrijednosti i autoriteta. Te autoritete debelo plaćamo iz svojih novčanika kroz razne poreze i namete dok oni niti ne skrivaju korupciju u kojoj sudjeluju i “jedino” rješenje vide u cijepljenju kompletnog čovječanstva još uvijek službeno ne odobrenim cjepivima baziranima na potpuno novoj genskoj tehnologiji, nikada do sada uspješno implementiranoj. Sve to rade zbog bolesti koja ne predstavlja javno zdravstvenu prijetnju i čija smrtnost po službenim podacima globalno iznosi za starije osobe 0,15% a za osobe ispod 70 godina 0,05%.

Ova cjepiva uz uvjetno odobrenje za njihovu upotrebu po pravilima WHO-a, FDA i EMA-e mogu biti opticaju jedino ako ispunjavaju ova dva uvjeta:

  • da je stanje hitnosti (poput pandemije)
  • ne postoji drugi učinkovit lijek .

Kao što vidimo, prvi uvjet ne postoji, jer virus nije toliko smrtonosan da predstavlja javno zdravstvenu prijetnju općoj populaciji. No kroz medijsko napuhavanja, propagiranje straha, forsiranje testiranja PCR testovima koji ne mjere zaraznost već samo prisutnost genske sekvence male količine virusa, te posebno kroz prisilno održavanje mjera koje nemaju dokazano nikakav značajan učinak u sprječavanju širenja virusa, održava se lažno stanje “hitnosti” i pandemije.

Drugi uvjet, kako vidimo, također ne postoji, te je to glavni razlog zašto WHO i EMA ne dopuštaju upotrebu ivermektina u svrhu liječenja COVIDA-19, osim u kliničkim ograničenim ispitivanjima. Kad bi to odobrili, licenca “odobrena po hitnom postupku” bila bi upitna za sva postojeća COVID-19 cjepiva.

Koje je rješenje i izlaz iz ove situacije?

Da bismo shvatili što je rješenje, moramo prvo shvatiti iz čega treba izaći. Naime, ovdje se iz cijele priče oko maski, cjepiva i PCR testova iz vida gubi ono najvažnije – bit cijele priče.

Privremeno rješenje je izboriti da se ivermektin, hidroksiklorokin i D3 vitamin službeno uvrste i odobre kao protokoli liječenja. Na takav način bi se onemogućilo daljnje eksperimentiranje na ljudima s genskim cjepivima, barem prije službenog završetka njihovih kliničkih studija. Također bi se drastično smanjila smrtnost i zapravo okončala pandemija, pogotovo kada uzmemo u obzir da prokuženost igra najveću ulogu u zaustavljanju pandemije.


No ova kompletna priča pokrenuta je s drugim ciljem, puno važnijim od samog pitanja maski, cjepiva i zarade na lijekovima (iako niti to nije zanemarivo). Glavni razlog uvođenja projekta COVID-19 postavljanje je platforme za reset gospodarsko-ekonomsko-socijalnog aspekta čovječanstva, a ključni element te 4. tehnološke industrijske revolucije je spajanje čovjeka i stroja, gdje je cjepna platofrma odnosno ideja da tehnološko-korporativno-državni aparat može po svom nalogu i potrebi injektirati u vaše tijelo što smatra da treba, i usput to dobro naplatiti, očekujući pritom vašu zahvalnost, a one koje odbijaju takvu ideju ograničiti u osnovnim, Bogom danim ljudskim pravima, jer predstavljaju “bioterorističku” prijetnju čovječanstvu. Kroz takvu platformu kasnije je lako ažurirati i nadograditi “operativni” sustav novo-normalnog čovjeka, a kroz sistem QR kodova i praćenja nadzirati u potpunosti svaki njegov pokret, davati mu i oduzimati određena prava, bonuse itd. Sve već imamo mogućnost vidjeti na primjeru Kine kroz njihov social score system.

Suština je ostati slobodan čovjek, a sloboda je unutrašnje duševno stanje. Čovjek koji se čvrsto drži svojih principa i radi njih završi u zatvoru, i dalje je slobodan, dok s druge strane čovjek koji gazi svoje principe ili se samo konformistički sagiba protivno svojim uvjerenjima, duhovno je poražen i izgubio je svoju slobodu, a samim time svoju temeljnu esenciju ljudskosti. Zato je vrlo bitno shvatiti na koji se način treba boriti protiv ovako lukavo nametnutog plana koji za cilj ima ljude još više podijeliti i razdvojiti jedne od drugih. Boriti se ne znači i u isto vrijeme se i sukobiti.

Iskazati građanski neposluh na način da drugog poštuješ u njegovom strahu i konformizmu sasvim je uredu. Nismo svi isti, niti ćemo ikada biti. Na kraju svatko radi to što radi, radi sebe i svojih vlastitih uvjerenja. Nametati svoje uvjerenje drugome znači biti isti kao onaj tko tebi nameće svoje uvjerenje. Svakome treba dopustiti njegov izbor. U svemu tome treba se čvrsto boriti za sebe i svoja uvjerenja, mudro, poštujući drugoga.

Na kraju jedino što nam svima ostaje je borba, a pitanje je za što će se tko boriti. I odluka da se ne borimo je odluka, a rezultate ćemo na kraju svi vidjeti. O njima ne odlučujemo ni mi ni “oni drugi”, već Onaj koji nas je sve postavio u igru.

Izvor videa: https://coffin-nation.mykajabi.com/products/truth-over-fear-summit-free-pass/categories/2147848084/posts/2148768641

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments