VIDEO: Dr. Bhakdi kod Del Bigtreea na “The Highwire” – s prijevodom

1
2305

Već smo prethodno na više mjesta govorili o vrhunskom stručnjaku, Prof. dr. sc. Sucharit Bhakdiu, koji je na samom početku iscenirane pandemije pokušao upozoriti svijet, a posebno Njemačku, kako ne bi upala u ralje lažnih mjera i pLandemije, jer će rezultati takvih politika biti daleko štetnije od same bolesti COVID-19 bolesti.

Opće poznato je da se radi o imunologu svjetske klase, jednom od najcitiranijih medicinskih znanstvenika iz Njemačke, čija je specijalnost IMUNOLOGIJA, i koji je kao profesor preko 30 godina podučavao studente o VAŽNOSTI cjepiva (kako sam kaže protiv tetanusa, difterije, polija…). No unatoč tome od početka pandemije je odmah bio proglašen “antivakserom” i “pobunjenikom”, te višestruko cenzuriran na više načina u službenim medijima.

U ovoj video snimci od 25 min na jednostavan i temeljit način objašnjava zašto su cjepiva protiv COVIDA-19 nepotrebna, na koji način se naše tijelo bori protiv virusa SARS-COV-2, te kojim putem jednostavno izaći iz ove nametnute pandemije.

4.8 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoks
1 year ago

Manji je problem sto su C19 cjepiva nepotrebna, puno veci je problem sto su vrlo vjerojatno opasna.