[VIDEO] Voditelj Odjela za lijekove i član uprave Bayera, Stefan Oelrich: mRNA cjepiva su genska i stanična terapija koju bi odbilo 95% ljudi

1
1933

Njemački farmaceutski div, kompanija Bayer priopćila je u veljači ove godine da se uključuje u proizvodnju cjepiva protiv koronavirusa Curevac, koje se nalazi u završnoj fazi testiranja.

Na Svjetskom zdravstvenom samitu (World Health Summit) 2021.godine održanom u periodu od 24. do 26. Rujna u Berlinu u Njemačkoj, Stefan Oerlich bio je jedan od govornika.

Stefan Oelrich član je Uprave i Voditelj Odjela za lijekove, Bayer AG, Njemačka, koju dužnost obavlja od studenog 2018. Prije nego se pridružio kompaniji, bio je u Izvršnom odboru tvrtke Sanofi, vodeći njezin globalni odjel za dijabetes i kardiovaskularne bolesti. Tijekom svog sedmogodišnjeg mandata bio je i na čelu Sanofi Njemačke, Švicarske i Austrije, kao i poslovne jedinice za dijabetes i kardiovaskularne bolesti u Europi. Od 1989. do 2011. g. Oelrich je bio na različitim vodećim pozicijama u zdravstvenom poslovanju Bayer AG s velikim međunarodnim iskustvom u Latinskoj Americi (Argentina, Urugvaj), Europi (Francuska, Belgija) i Sjedinjenim Državama. Oelrich je član nadzornog odbora sveučilišne bolnice Charité, član nadzornog odbora Berlinskog instituta za zdravstvo i član Upravnog odbora Američke gospodarske komore u Njemačkoj.

Ako ste kojim slučajem sumnjali ili negirali činjenicu da mRNA cjepiva protiv COVIDA nisu tradicionalna cjepiva, već oblik stanične i genske terapije, pogledajte što vam gospodin Oelrich s govornice najvećeg zdravstvenog okupljanja na svijetu poručuje:

Preveo: Inner Warrior
5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dražen
2 years ago

A što ćeš, kada to nije glas “struke”, pa da se čuje na vijestima vodećih medija…