Hrvatima se sprema obavezno cijepljenje i koncentracioni logori?

6
2039

Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, s konačnim prijedlogom zakona je stavljen na javnu raspravu do 1. prosinca 2021. godine.

Sve o novome zakonu može vidjeti OVDJE.
Iako je rasprava javna, mnogi tvrde da se komentari građana brišu.Kako god bilo, oni nastavljaju sa ovim zakonom prema Saboru. Prema informaciji koju smo danas dobili od jednog saborskog zastupnika (koji je protiv korona mjera): glasanje o novom zakonu će vjerojatno biti u zadnjem sazivu prije Božića.

U članku 47. piše da na prijedlog Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ministar može narediti posebne sigurnosne mjere za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti, ovdje donosimo najalarmantnije točke:
10. – zabranu ili ograničenje održavanja javnih događanja i/ili okupljanja,
11. – zabranu ili ograničenje održavanja privatnih okupljanja,
12. – druge potrebne mjere.

Točka 12. znači sve što izmisle i što im bude potrebno za neograničenu vlast.

U članku 69. piše da nadzor nad provedbom mjera za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti, obavljaju nadležni sanitarni inspektori Državnog inspektorata. U provedbi nadzora, nadležni sanitarni inspektori Državnog inspektorata ovlašteni su između ostalog:

4. – narediti stavljanje u organiziranu karantenu osoba koje ne poštuju propisane posebne i sigurnosne mjere,
15. – narediti cijepljenje protiv zaraznih bolesti osoba koje su profesionalno izložene riziku,
17. – narediti da se poduzmu i druge propisane mjere za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti.

Točka 4. znači da mogu poslati cijele obitelji ili zajednice u koncentracioni logor.
Točka 15. znači da mogu narediti prisilno cijepljenje djece u osnovnoj školi, jer djeci u osnovnoj školi je školovanje obavezno, pa iz toga proizlazi da su tamo profesionalno izložena riziku.
Točka 17. znači da je moguće da budete stavljeni na milost i nemilost odlukama pojedinaca, da odlučuju o vašim životima i životima vaše djece

Mnogi su već godinama nastojali alarmirati javnost i pokušali skrenuti pažnju na propuste u sustavu cijepljenja. Čini mi se da se poput karme vraća sve ono što smo dopustili da se vrši djeci godinama. Dobra stvar u svemu ovome je što se ljudi bude i shvaćaju kako stvari stoje. Nažalost mnogi će i dalje vjerovati “sustavu”, a probuditi se tek kada oni ili neko njihov blizak bude oštećen tom “brigom” sustava.

Ovdje ćemo prikladno staviti objavu dr. Alme Demirović od prije tri godine. Da li ima onih koji će pouku čuti?


Kada tiranija postane zakon, otpor postaje dužnost!

5 12 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirjana
1 year ago

Kamo to vodi? Za koga smo mi glasali? Tko zastupa nase interese?

Gost
1 year ago

Apokalipticna zvijer stupa na globalnu scenu. Ceka nas sveopca globalna anarhija i kaos. Treba, dok jos ima vremena, pripremiti odstupnicu u vidu smanjenja zavisnosti od sustava koji ce se upotpunosti urusiti kako bi se podigao novi totalitarni sotonisticki, globalisticki sustav na celu sa antikristom. “Red iz kaosa” je deviza kojom se vode sotonisti kojima ce svrsetak biti po djelima njihovim. Priprema za odlazak iz gradova sa zalihama hrane, lijekova i drugih potrebnih stvari je nuznost jer slijedi kaos, glad, rat svih protiv svih, teror… jednom rijecju ludilo apokalipse. “Izadjite iz njihove sredine i odvojte se; i Ja cu vas primiti… Read more »

Drago zulj
1 year ago

Zar su ti debili od politicara I tzv znanstvenika da narod posjeduje oruzje.Ne daj Bozee da ga upotrijebe .

zaharija
1 year agovetmaniac
1 year ago

sprema nam se ako to dozvolimo

Boba Lazarević
1 year ago

Ne bi trebali nadopunjavati listu bolesti za cijepljenje nego smanjivati. Obavezno cijepljenje za koješta postoji već desetljećima, ali pitanje je postoje li uopće moderne studije koje mogu potvrditi opravdanost toga.