[VIDEO] Dvadesetak tisuća prosvjednika danas je na ulicama TRSTA jednoglasno uzvikivalo: “NE COVID potvrdama, NE APARTHEIDU!”

1
9873

TRST – Danas su 11. listopada 2021. godine prosvjednici jednoglasno uzvikivali ulicama Trsta: “NE COVID POTVRDAMA, NE APARTHEIDU!” “No green pass, no apartheid!” . Riječ je o sloganu transparenta koji vodi povorku prosvjednika koji se protive COVID potvdama, koja je oko 15.15 sati krenula s Rive di Traiano u znak prosvjeda protiv obveze certificiranja. Paradira oko dvadeset tisuća ljudi, a ovo je četvrti prosvjed od rujna, u organizaciji koordinacije Nogreenpass Trieste. “Blokirate nam živote, mi grad” poruka je koju je na megafon izvikivao jedan od predstavnika pokreta, na čelu povorke na kamperu. Povorka paradira duž obala, a zatim stiže do Ponterossa. Većina novina je ovaj događaj potpuno zanemarila.

Protesti traju od prošlog tjedna u gotovo svim većim Talijanskim gradovima. U Rimu i Milanu su trenutno neredi zbog protesta kojim se traži ukidanje “COVID potvrde” (tkz. Green Pass).Prosvjednici su zbog odluke o uvođenju tzv. “COVID potvrde” stigli ispred sjedišta CGIL-a, između Porta Pinciana i Ville Borghese, a nedavno su raspustili sjednicu na trgu Piazza del Popolo u središtu Rima. Napetosti i sukobi s policijom nastavili su se u Porta Pinciani. Dimne bombe, trobojne zastave i rimski pozdravi, povorka koja je krenula s Piazze del Popolo krenula je prema Palazzo Chigi. Nisu neobični prizori urbanog ratovanja, a vlada vrlo velika napetost na posljednjim demonstracijama prije povratka na javna i privatna radna mjesta, 15. listopada kada se uvjetuje zeleni certifikat. Prosvjednici uzvikuju : “To je fašizam”….

5 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nguen
2 years ago

ttps://www.bitchute.com/video/OwgW7jCsaJ21/

TESTIMONIES ABOUT SIDE EFFECTS FROM ISRAEL