[VIDEO] Urednik znanstvenog časopisa BMJ akademik dr. sc. Peter Doshi: mRNA “cjepiva” nisu cjepiva već genske terapije! – s prijevodom

2
4150
Peter Doshi, dr. sc., izvanredni profesor farmaceutskih zdravstvenih usluga na Farmaceutskom fakulteta Sveučilišta Maryland, govorio je protiv obaveze cjepljenja tijekom petominutnog svjedočenja. Panel je organizirao senator Ron Johnson R-WIS., predsjednik Senatskog odbora za domovinsku sigurnost i vladina pitanja  na Capitol Hillu.

Doshi je viši urednik u The BMJ-u i član je tima News & Views. BMJ je jedan od najstarijih i najprestižnijih medicinskih časopisa na svijetu. Sa sjedištem u Baltimoreu, njegovo se istraživanje usredotočuje na proces odobravanja lijekova, kako se procjenjuju i komuniciraju rizici i koristi medicinskih proizvoda, te na poboljšanje vjerodostojnosti i točnosti sinteze dokaza i biomedicinskih publikacija.

Doshi se zalaže za veću transparentnost podataka o kliničkim ispitivanjima i vodi inicijativu "Restoring Invisible and Abandoned Trials (RIAT)" kako bi se osiguralo da su publikacije kliničkih ispitivanja točne, potpune i javno dostupne. 

U video isječcima 1 i 2 pogledajte što je Peter Doshi rekao na panelu. Drugi video se nastavlja sa još zanimljivijih gostiju i činjenica koje isti iznose.


Nastavak, drugi dio:

4.6 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Osmijeh Mate Bulića
2 years ago

Može se pojmiti da netko poriče da su ove igle smeće. Meni, kao čovjeku koji si je dokazao da je svako, ali baš svako (bez ijednog jedinog izuzetka u povijesti) cjepivo otrov i trajna šteta za ljudsko biće, je razumljivo da ljudi u struci i medicini to nisu u stanju i ne žele si to priznati, no nakon svega što je rekao posljednji gospodin koji je govorio u dužem videu i detaljnog opisa svog stanja, nikako si drugačije ne mogu objasniti da još podržava cjepiva osim da je u pitanju stvarno dubok san i negiranje stvarnosti. Svaki čovjek da se… Read more »

Logicno.hr Urednik
2 years ago

Jesi uopće pročitao članak?! Daj istrazi malo sam, a ne vjeruj sve što ti mediji i “stožer” govore!!!1! Jesi ovca da im iz šake jedeš ili što? Kako bi Sv. Stepinac rekao: “Pomozi Isuse sljepima da ugledaju svijetlo”…