[VIDEO] Urednik znanstvenog časopisa BMJ akademik dr. sc. Peter Doshi: mRNA “cjepiva” nisu cjepiva već genske terapije! – s prijevodom

2
801
Peter Doshi, dr. sc., izvanredni profesor farmaceutskih zdravstvenih usluga na Farmaceutskom fakulteta Sveučilišta Maryland, govorio je protiv obaveze cjepljenja tijekom petominutnog svjedočenja. Panel je organizirao senator Ron Johnson R-WIS., predsjednik Senatskog odbora za domovinsku sigurnost i vladina pitanja  na Capitol Hillu.

Doshi je viši urednik u The BMJ-u i član je tima News & Views. BMJ je jedan od najstarijih i najprestižnijih medicinskih časopisa na svijetu. Sa sjedištem u Baltimoreu, njegovo se istraživanje usredotočuje na proces odobravanja lijekova, kako se procjenjuju i komuniciraju rizici i koristi medicinskih proizvoda, te na poboljšanje vjerodostojnosti i točnosti sinteze dokaza i biomedicinskih publikacija.

Doshi se zalaže za veću transparentnost podataka o kliničkim ispitivanjima i vodi inicijativu "Restoring Invisible and Abandoned Trials (RIAT)" kako bi se osiguralo da su publikacije kliničkih ispitivanja točne, potpune i javno dostupne. 

U video isječcima 1 i 2 pogledajte što je Peter Doshi rekao na panelu. Drugi video se nastavlja sa još zanimljivijih gostiju i činjenica koje isti iznose.


Nastavak, drugi dio:

4.6 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Osmijeh Mate Bulića
12 days ago

Može se pojmiti da netko poriče da su ove igle smeće. Meni, kao čovjeku koji si je dokazao da je svako, ali baš svako (bez ijednog jedinog izuzetka u povijesti) cjepivo otrov i trajna šteta za ljudsko biće, je razumljivo da ljudi u struci i medicini to nisu u stanju i ne žele si to priznati, no nakon svega što je rekao posljednji gospodin koji je govorio u dužem videu i detaljnog opisa svog stanja, nikako si drugačije ne mogu objasniti da još podržava cjepiva osim da je u pitanju stvarno dubok san i negiranje stvarnosti. Svaki čovjek da se… Read more »

Logicno.hr Urednik
10 days ago

Jesi uopće pročitao članak?! Daj istrazi malo sam, a ne vjeruj sve što ti mediji i “stožer” govore!!!1! Jesi ovca da im iz šake jedeš ili što? Kako bi Sv. Stepinac rekao: “Pomozi Isuse sljepima da ugledaju svijetlo”…