[VIDEO] Dr. sc. Andreas Noack: COVID cjepivo je biološko oružje koje sadrži tkz. grafen “žilete” – s prijevodom

7
3313
5 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gost
2 years ago

Ludilo Apokalipse je zahvatilo Planetu. Gospodari tame ovoga svijeta eliminirali su predsjednike koji nisu zeljeli vrsiti genocid (democid) nad svojim narodom, a i Andreas Noack je eliminiran ubrzo po objavljivanju ovog videa. Umjesto da su “vlade” (kolonijalna uprava) javno iznjele hemijski sadrzaj “cjepiva” putem mas medija (ministarstva “istine”), mi o hemijskom sadrzaju istog mozemo saznati samo od strane neovisnih znanstvenika koji rizikuju svoje zivote ako progovore. Globalni terorizam i totalitarizam koji gazi sve zakone i ustave je na sceni i u godinama koje dolaze moze se ocekivati drasticna redukcija svjetske populacije koju ce pratiti svepca anarhija, kaos, ratovi, glad… Ogromna… Read more »

TheBan
2 years ago

Ako hoćemo reći “takozvano” i za taj izraz upotrebiti skraćenicu, onda je ta skraćenica “tzv” a ne “tkz”.
Bar u standardnom hrvatskom jeziku.
Slijedeći problem je upotreba navodnika, koja nije potrebna ako je već upotrebljena skraćenica tzv.
Dakle ili “grafen žilete” ili tzv. grafen žilete, a ne ta neka čudna kombinacija…
Zbunjujuće informacije za generacije koje još uvijek poznaju hrvatski jezik…

Last edited 2 years ago by TheBan
Emma Kircher
2 years ago
Reply to  TheBan

To je najbitnije u ovoj prici👑

Boba Lazarević
2 years ago

U ovoj priči ima jako puno interesantnih stvari koje bi valjalo dalje provjeriti. O Andreasu Noacku je iskrsnulo stotine članaka, koji svi izgledaju kao da su prepisani jedni od drugih. Zato ima puno šuma ali malo signala. Navodno je dobro poznat, vodeći evropski ekspert čak, ali nema nijednog članka o njemu prije studenog 2020-e kada je po svemu sudeći uhapšen za vrijeme prijenosa uživo. Navodno je umro ili ubijen početkom prosinca 2021-e, ali nitko nije siguran kako se to dogodilo, čak ni njegova navodna partnerica. Jedni misle da je u pitanju prirodna smrt, drugi idu tako daleko da spominju nekakvu… Read more »

Boba Lazarević
2 years ago

Puno je tu sumnjivih elemenata i otvorenih pitanja. O Noacku, navodnom uvaženom evropskom ekspertu, nema nijednog članka prije tog hapšenja prošle godine. Sada, nakon navodne smrti, postoji poplava objava koje sve prepisuju jedna od druge, uključujući i ovu od Dokumentarca. Sada je navodno mrtav, ali ne zna se niti je li smrt prirodna ili nasilna. Ono što Noack govori u videu ima smisla. Grafen (u GO ili GOH obliku) bi se mogao nalaziti u cjepivima. Neobično je da su se “factcheckeri” požurili da brže-bolje opovrgnu te navode, kao i što je neobično da bi Noack bio proganjan, pa i ubijen,… Read more »

Admin
2 years ago

Ako nadjete vise informacija o temi slobodno podijelite as nama

Boba Lazarević
2 years ago

Hvala, nemam baš puno, nažalost. Samo bih dodao par linkova kao dopunu prvom postu:

Hipotetska formula za grafen-hidroksid: http :// www .nielsflach.nl/uploads/files/GraphendO%20poster%20A0%20compr.pdf

O toksičnosti nanočestica iz obitelji grafena: https :// particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

O mogućnostima primjene grafena u medicini: https :// www .ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7577689/

Ispitivanje tjelesnih reakcija na grafen-oksid in vivo na životinjama: https :// www .sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2352940716300099?via%3Dihub

Last edited 2 years ago by Boba Lazarević