[VIDEO] Prim. dr. sc. Todor Jovanović, spec. alergologije – Objašnjava tko, zašto i kako stvara viruse, a potom i cjepiva

2
4109

Todor Jovanović rođen je 1935. godine u mjestu Vrani Do, na Kosovu i Metohiji u Srbiji. Diplomirao je medicinu 1962. godine u Beogradu, 1974. godine je specijalizirao, 1976. godine postao primarijus, 1979. godine doktorirao. Kao dijete doživio je kliničku smrt. Po diplomiranju, umiru mu bliski rođaci od takozvanih neizlječivih bolesti. Zakleo se da će se cijeli život boriti protiv takozvanih neizlječivih bolesti. Cijeli svoj znanstveni rad posvetio je imunologiji, virusologiji, ishrani i zdravlju čovjeka. Umro je 2020. u 85 godini života.

Posvetio je svoj dugogodišnji znanstveno-istraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumijevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom organizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz područja medicinskih znanosti i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Radio je na Institutu za primjenu nuklearne energije u Zemunu, na Tehnološko metalurškom fakultetu u Beogradu, Institutu za kemiju i metalurgiju u Beogradu, Rudarsko geološkom fakultetu u Beogradu, Institutu Boris Kidrič u Vinči, na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu, Vojno tehničkom institutu u Beogradu, Beckman laboratoriju u Torontu, Nacionalnom institutu za rak u Washingtonu, Nacionalnom institutu zdravlja u Betezdu, Karolinskom institutu za imunologiju u Stockholmu, Kraljevskoj bolnici – Odjel za retroviruse u Londonu, na medicinskom fakultetu u Londonu, Saveznom institutu u Grazu u Austriji i u Laboratoriji u Cirihu, Švicarskoj.

Doktor Jovanović 1996., prije 25 godina u javnoj TV emisiji objašnjava planove samoprozvanih vladara svijeta da pomoću cjepiva, a zatim i čipiranja kontroliraju, razboljevaju i ubijaju ljude. Poslušajte njegovo objašnjenje zašto i kako se stvaraju virusi, a potom i “spasonosna” cjepiva!

Povezano:

4.6 10 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mladen
2 years ago

Eto – sad znamo zašto se mnogi danas ponašaju kao majmuni umjesto da misle svojom glavom (7. minuta)…

Čonto
2 years ago

Sve se zna ali ljudima se ne da ni misliti ni čitati ni propitkivati što im se naloži