VIDEO: Dr. sc. Andrew Moulden – Mikrobi nisu uzročnik bolesti, djecu vam namjerno ozljeđuju cjepivima – s prijevodom

1
2198

Kanadski liječnik Dr. sc. Andrew Moulden, dr. med. spec. neurologije u svojoj knjizi “Dr. Andrew Moulden: Every Vaccine Produces Harm” pružio je znanstvene dokaze koji potvrđuju da svaka doza cjepiva koja se daje djetetu ili odrasloj osobi uzrokuje ozljedu. Istinu koju je otkrio odbacili su konvencionalni medicinski sustav i farmaceutska industrija. Ipak, njegovo upozorenje i njegova poruka svijetu ostaju čvrsto naslijeđe čovjeka koji se usprotivio velikoj farmaciji i njihovom programu cijepljenja svake osobe na Zemlji.

Dr. Moulden je neočekivano umro u studenom 2013. u 49. godini.

Zbog snažnog protivljenja velike farmacije u vezi s istraživanjem Dr. Mouldena, čija reputacija je bila omalovažena, a poruka upozorenja i nade iskrivljena i pokopana bez nadgrobnog spomenika, odlučili smo da ime ovog briljantnog istraživača i njegovo životno djelo ne ostane izbrisani s interneta.

Prevela Marija Stojaković

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pero
1 year ago

Ne, oni ne žele novac. Oni su zainteresirani samo za naše zdravlje i zdravlje naše djece. Ne znam da li da se smijem ili plačem? Naravno da ih zanima samo novac, a za naše zdravlje ih zaboli taki!