Hoće li odgovorni roditelj cijepiti svoje dijete EKSPERIMENTALNIM cjepivom?

2
2202

Prenosimo obavijest za akciju u Rijeci, Zamet, 8h u nedjelju:

Dragi svi! Možda Vas malo prekasno obavještavamo, ali malo prije podne smo saznali da je cijepljenje Riječke djece ovu nedjelju u dvorani na Zametu. Od tada do sada je bilo dovoljno da se ovi divni ljudi daju na izvolite i inkomodiraju se u nedjelju rano ujutro kako bi podržati naša nastojanja da osujetimo ovu suludu agendu.
Nakon prvog pokušaja cijepljenja na Zametu i totalnog fijaska gdje je bilo više novinara nego djece, ovaj puta je prijavljeno nevjerojatnih 106 djece i stožer je sazvao konferenciju kako bi promovirali nužnost da se i vaša djeca cijepe..(Unatoč činjenici da je čak i WHO na svojim službenim uputama NE PREPORUČUJE CIJEPLJENJE DIJECE ISPOD 16 godina)

https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-can-take-the-pfizer-biontech-covid-19–vaccine#:~:text=The%20vaccine%20has%20only%20been,high-risk%20group.


Ako ste ikada prepoznali aktivizam u sebi onda je ovo taj trenutak da djelujete. Djeca su nam u pitanju i sad je vrijeme da izvučete sav altruizam koji posjedujete. Tamo smo u 08h ujutro kad i konferencija za medije. Dođite i podržite ove divne ljude. Vidimo se!
L.P5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Picajzl
2 years ago

Svako dijete koje se cijepi i ima bilo kakva posljedice je kriminalno dijelo. Svi koji su učestvovali ili učestvuju u takvoj radnji su odgovornim nema iznimke:

Ljerka
2 years ago
Reply to  Picajzl

To je istina živa!!! Djeca su najveće bogatstvo, a mnogi roditelji će ga unovčiti da bi mogli putovati. Dobro kažete – svi će biti odgovorni za to kriminalno djelo, ali roditelj je taj koji mora životom svojim štititi zdravlje i život svojeg djeteta. Sramota ako se to dopusti. Ako se na ovom ispitu padne, ja mislim da je njihov, sotonjarski, test na ljudima finaliziran i konačna ocjena će biti ne samo prolazna, nego super odlična. I ovo će biti pokoljenje koje, ne samo da se lako dalo zavesti, već i usrdno pomaže onima koji im lagano stežu moderne okove. Ljudi,… Read more »

Last edited 2 years ago by Ljerka