Uvijek traži dozvolu (od prirode)

3
1296

Prije rezanja grane drveća ili branja cvijeta, dajte duhu drveta ili biljke do znanja što ćete učiniti, tako da ono može crpiti energiju s tog mjesta i ne osjetiti rez tako snažno.

Kad odete u prirodu i želite pokupiti kamen koji je bio u rijeci, pitajte čuvara rijeke hoće li vam dopustiti da ponesete jedan od njegovih svetih kamenova.

Ako se morate popeti na planinu ili otići na hodočašće kroz džunglu, zatražite dopuštenje od lokalnih duhova i čuvara. Vrlo je važno da komunicirate, čak i ako ne osjećate, ne čujete i ne vidite.

U svako mjesto uđite s poštovanjem, jer vas sva priroda sluša, vidi i osjeća. Svaki vaš pokret u mikrokozmosu ima velik utjecaj na makrokozmos.

Kako se približavate vegetaciji, budite zahvalni na lijeku koji ima za vas.

Poštujte život u raznim oblicima i budite svjesni da svako biće ispunjava svoju svrhu. Ništa nije stvoreno za popunjavanje praznina, svi se ovdje prisjećamo svoje misije, prisjećamo se tko smo i budimo se iz svetog sna o povratku kući!

Izvor: Plant & Sing

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheBan
1 year ago

Na ovo ne mogu dati nikakav “pristojan” komentar.
Apsolutno poštujem život u svim oblicima, no neću se dati manipulirati raznim “duhovima” i ‘čuvarima”, jer je svrha ovog članka poručiti onima koji čitaju da nije JEDAN BOG STVORIO SVIJET, nego – eto – ima tu taznih “bogova”, “duhova” i “čuvara”…
Samo me zanima što autor kaže – odaklesu svi oni?
Još jedna glupost u pokušaju da se ljudima zamagli istina!

Last edited 1 year ago by TheBan
TheBan
1 year ago

Vigor – ima jedna kniga koja to sve objašnjava.
Ne sviđa ti se, kao ni mnogima drugima, jer uz objašnjenje ovoga o čemu razmišljaš nameće i neka jednostavna pravila, koja ti se ne sviđaju i ne želiš ih poštivati, pa radije izmisliš neku alternatinu stvarnost.
Sad još samo objavi neki tekst u kojem stapaš postanak tih “duhova” i “čuvara” s Darwinovom teorijom…
“Ćelija – ameba – duh stvaranja – …”
Tako nešto…

Last edited 1 year ago by TheBan
Martin
1 year ago

Smirite strasti ljudi, kad se uhvatite programiranja ili na neki drugi nacin shvatite kako sustavi funkcioniraju, shvatit cete i zasto je ovo vrlo razumo i kako hijearhija svemira funkcionira i tko su zapravo andjeli.