[FILM] Tko je Bill Gates? – Corbettov izvještaj – s prevodom

0
3007

00:00:00 ►Kako je Bill Gates monopolizirao globalno zdravlje

00:24:18 ►Bill Gatesov plan cijepljenja cijelog svijeta

00:52:22 ►Bill Gates i sustav kontrole populacije

01:29:11 ►Upoznajte Billa Gatesa

Tko je Bill Gates? Programer softvera? Biznismen? Filantrop? Globalni zdravstveni stručnjak? Ovo, nekada samo akademsko pitanje, postaje vrlo stvarno pitanje za one koji počinju shvaćati da se Gatesovo nezamislivo bogatstvo koristi za stjecanje kontrole nad svim krajevima svijeta u područjima javnog zdravstva, medicinskih istraživanja i razvoja cjepiva. A sad kad smo se upoznali s problemom o kojem Gates govori već godinama, otkriti ćemo da će ovaj softverski programer bez medicinske naobrazbe koristiti to bogatstvo za kontrolu sudbina milijardi ljudi.

Preuzimanje javnog zdravstva koje smo dokumentirali u knjizi Kako je Bill Gates monopolizirao globalno zdravlje i nevjerojatno nečuveni pritisak na cijepljenje svih na planetu koji smo dokumentirali u Planu Vakcinacije svijeta Billa Gatesa u osnovi nije za novac. Nezamislivo bogatstvo koje je Gates prikupio sada se koristi za nešto puno korisnije: kontrolu. Kontroliraju ne samo globalne zdravstvene vlasti koje mogu koordinirati globalni program cijepljenja ili državne uprave koje će takvu neviđenu kampanju učiniti obveznim, već i kontrolu nad samom globalnom populacijom.

Nema sumnje da je Bill Gates igrao više uloga na izvanrednom putovanju od svog ranog života kao privilegirani sin moćnog bračnog para iz Seattla, pa sve do trenutnog statusa jednog od najbogatijih i najutjecajnijih ljudi na planetu. Ali, kao što smo vidjeli u našoj studiji o Gatesovom usponu kao neizabranog cara svjetskog zdravlja i zagovornika kontrole stanovništva, pitanje tko je zapravo Bill Gates nije puka filozofska potraga.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments