VIDEO: Američki senator Rand Paul ispituje Dr. Faucija oko financijske povezanosti s istraživanjem pojačavanja zaraznosti koronavirusa – s prijevodom

6
2047

Rand Paul Clashes With Fauci Over NIH Money To Wuhan Virology Institute – hrvatski prijevod

Američki senator Rand Paul ispituje Dr. Faucija, ravnatelja NIAID-a, Američkog državnog instituta za alergije i zarazne bolesti i Bidenovog savjetnika za zdravstvo, o financijskoj povezanosti NIH-a, Američkog državnog instituta za zdravlje i Instituta za virologiju u Wuhanu na istraživanju pojačavanja zaraznosti koronavirusa. 11. svibnja 2021. godine.

Izvor: https://www.bitchute.com/video/tASG4k9XTh5M/

4.3 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoks
2 years ago

Prijedlog za prijevod ovog videa, Bill Gates 2005 godine drzi predavanje osoblju CIA-e o virusnim infekcijama i cjepivima koji bi se mogli koristiti za modificiranje ljudskog ponasanja, u ovom slucaju vjerskih fanatika.

https://streamable.com/m30oa5

Last edited 2 years ago by Zoks
Vigor
2 years ago
Reply to  Zoks

Hvala na prijedlogu. To smo već obradili ovdje (i nije Bill Gates u pitanju): https://dokumentarac.hr/novosti/je-li-pentagon-razvio-genocidno-protuislamsko-bio-oruzje-koje-se-implementira-cjepivima/

Zoks
2 years ago
Reply to  Vigor

Hvala na ispravci, naletio sam na link na jednom forumu gdje ne navedeno da se radi o B. Gatesu, na smimci je tesko zakljuciti sa te udaljenosti i zamucenosti, ali bilo mi je cudno sto nema njegovog tipicnog krestavog glasa.

Duda
2 years ago

Hvala ljudi na svim tekstovima koje objavljujete, nakon što ste ih preveli, lektorirali itd
Veliki trud i vrijeme, koje ulazete, a tako brzo objavite sve vijesti, odlični ste!
Mi reklamiramo Vas, vjerujem da Vas svakim danom prati sve više citatelja

Admin
2 years ago
Reply to  Duda

Unatoč ogromnoj blokadi i cenzuri istina dolazi do ljudi. No genralno malo je onih koji vole istinu, tako da samo brojnost nije mjerilo. Dovoljno je sama Istina za sebe, pa makar ostao čovjek sam na svjetu. Svako dobro!

Last edited 2 years ago by Mirsad Dubravić
Mlatimudan
2 years ago

taj pogled na kraju videa upućen prema senatoru Paul govori sve o ovoj gnjidi!