Svaki pet tisućiti primatelj Pfizerovog cjepiva za C0VID-19 može očekivati Bellovu paralizu lica?

1
3364

Pfizer u svojim uputstvima za C0VID-19 cjepivo tvrdi da će u prosjeku svaki petstoti čovjek (0,2%) nakon primljenog cjepiva patiti od Limfadenopatije – poremećaja živčanog sustava, a svaki deseti (10%) od glavobolje, artralgija; mialgije – boli na mjestu uboda injekcije, umora, drhtavice i pireksije (groznice).

https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/information-for-healthcare-professionals-on-pfizerbiontech-covid-19-vaccine

Osim što su nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom za COVID-19 prijavljena dva smrtna slučajeva, FDA izvještava da su se tijekom ispitivanja Pfizerovog cjepiva za COVID-19 kod cijepljenih u odnosu na placebo skupinu daleko češće javljale slijedeće neželjene reakcije: bol na mjestu uboda injekcije, umor, drhtavica, groznica, bol, bol u mišićima, bol u zglobovima, bol u ekstremitetima, glavobolja, proljev, mučnina.

Ovdje možete pogledati popis, FDA – agencije američke savezne vlade koju je Kongres ovlastio za inspekciju, ispitivanje, odobravanje i postavljanje sigurnosnih standarda za hranu, aditive za hranu, lijekove, kemikalije, kozmetiku, kućanske i medicinske uređaje, mogućih neželjenih ishoda reakcija na COVID-19 cjepivo:

● Guillain-Barréov sindrom

● Akutni diseminirani encefalomijelitis

● Poprečni mijelitis

● Encefalitis / mijelitis / encefalomijelitis /meningoencefalitis / meningitis /encefolapatija

● Konvulzije / napadaji

● Moždani udar

● Narkolepsija i katapleksija

● Anafilaksija

● Akutni infarkt miokarda

● Miokarditis / perikarditis

● Autoimuna bolest

Smrt

● Ishodi trudnoće i porođaja

● Ostale akutne demijelinizirajuće bolesti

● Neanafilaktičke alergijske reakcije

● Trombocitopenija

● Diseminirana intravaskularna koagulacija

● Venska trombembolija

● Artritis i artralgija / bolovi u zglobovima

● Kawasakijeva bolest

● Multisistemski upalni sindromkod djece

● Pogoršanje bolesti izazvano cjepivom

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-10/COVID-Anderson.pdf

Osim navedenog, nakon primljenog Pfizerovog cjepiva za COVID-19 u roku od 48 dana, četri ispitanika od 20 tisuća (0,02%), dakle u prosjeku svaki 5 tisućiti cijepljeni razvio je Bellovu paralizu lica. FDA izvještava da su “Bellovu paralizu prijavila četvorica sudionika u grupi cijepljenih i niti jedan u placebo grupi. Ti su se slučajevi dogodili 3, 9, 37 i 48 dana nakon cijepljenja.”

https://www.fda.gov/media/144245/download

Iz navedenog proizlazi da je za očekivati da će u prosjeku svaki pet tisućiti cijepljeni Pfizerovim cjepivom za COVID-19 razviti Bellovu paralizu lica. Kada bi se cijepilo cijelo pučanstvo Hrvatske, Bellova paraliza mogla bi se očekivati u roku od 48 dana kod najmanje 800 ljudi. Što će se događati nakon 48 dana to još nitko ne zna. Bellova paraliza osim što je primatelju cjepiva osigurala vrlo nakaradni izgled, može predstavljati trajnu nemogućnost osmjehivanja i brojne druge zdravstvene tegobe.

U nastavku vam prikazujemo videosnimku svjedočanstva medicinske sestre Khalile Mitchell s prevodom, kod koje se razvila Bellova paraliza 30 dana nakon primljenog cjepiva za COVID-19.

kako izgleda Bellova paraliza možete pogledati i na fotografijama dole:

4.2 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ima nade
3 years ago

BionTech i Pfizer su prije mjesec dana slavodobitno objavili da je učinkovitost njihovog cjepiva 95%. Medicinski časopis “New England Journal of Medicine” potvrdio je da je to tako- da je učinkovitost 95%. A i zapadni i naši mainstream mediji duboke države slavodobitno su objavili da je ovo cjepivo u zadnjoj fazi testa na 95 % testiranih osoba, “uspjelo spriječiti neko oboljenje ili teško oboljenje”. Međutim poznati kritičar korone, dr. Wolfgang Wodarg, rasturio je ove laži i bajke. On kaže,- najprije prostom računicom,ako se sami ovi bajkoviti službeni podatci BionTecha prenesu na broj stanovnika Njemačke- onda to već više ne izgleda… Read more »