Prijelomna vijest: Ministar zdravstva Australije u kritičnom stanju samo jedan dan nakon primitka cjepiva protiv COVIDA-19

3
2631

Australski ministar zdravstva Greg Hunt primljen je u bolnicu i navodno je u teškom stanju samo jedan dan nakon primanja doze cjepiva Oxford / Astrazeneca Covid.

U izjavi od utorka navečer njegov je ured izjavio da je ministar Hunt “primljen u bolnicu s sumnjom na infekciju, drže ga preko noći na promatranju i daju mu antibiotike i tekućinu. Očekuje se da će se ministar potpuno oporaviti. Smatra se da njegovo stanje nije povezano s cjepivom”.

Hunt je objavio putem objave na društvenim mrežama objavljene istog dana kad je primljen u bolnicu da su on i bivši premijer Gillard imali “privilegiju cijepljenja protiv Covid-19 cjepivom AstraZeneca” 8. ožujka, zajedno s brojem liječnika, profesora i medicinskih sestara.

Je li njegovo stanje rezultat primitka cjepiva ili ne, sigurni smo da nikada nećemo saznati, ali krajnje je slučajno da iznenada pati od “infekcije” kad je inače bio vrlo zdrav i vitalan čovjek.

Kao što dokazuju njegovi komentari početkom prošle godine, kada je rekao da mu je njegova svakodnevna tjelovježba “poput kisika”, gdje je izjavio da bi, ako bi imao “trčanje i obitelj”, mogao “izaći na kraj sa svime ostalim”.

Njegova hospitalizacija bit će izuzetno kontraproduktivna za propagandu koju šire vlasti i mainstream mediji kako bi nagovorili ljude da prime eksperimentalno cjepivo u navodonom cilju zaštite od bolesti koja ubija manje od 0,2% zaraženih.

Pogotovo kad su političke osobe u Australiji nastojale promovirati povjerenje u cjepiva ranim primanjem tih cjepiva.

Reuters

Gospodin Hunt otac je dvoje djece, koji je prvi put izabran u studenom 2001. godine, jedan je od samo tri liberalna zastupnika, zajedno s premijerom Scottom Morrisonom i ministrom unutarnjih poslova Peterom Duttonom, koji su bili u saveznom kabinetu od dolaska Koalicijskih snaga u rujnu 2013. Drži sektor zdravstva od siječnja 2017. godine.

Tim i vlada gospodina Hunta i dalje će negirati da je cjepivo Oxford / Astrazeneca imalo bilo kakvu ulogu u njegovom ozbiljnom stanju. No, najnovije ažurirane informacije britanske vlade o štetnim reakcijama na cjepiva protiv COVIDA-19 prijavljene u sustav prijave neželjenih reakcija na primljeno cjepivo MHRA sugerira da je on najvjerojatnije jedan od mnogih koji su postali kritično bolesni zbog ovih eksperimentalnih uboda.

Izvor: https://dailyexpose.co.uk/2021/03/09/health-minister-in-critical-condition-just-one-day-after-receiving-covid-vaccine/

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bob Smith
2 years ago

Ljudi, nemojte se cijepiti. Zašto uzimati cjepivo onima kojima je to potrebno

Gordan Skeledzija
2 years ago
Reply to  Bob Smith

A kome je to potrebno smrtonosno cjepivo protiv lažne pandemije gripe?

Ante 1974
2 years ago

Tko drugome jamu kopa i sam ponekad u nju padne