FILM: Perspektiva Pandemije – svjedočanstvo medicinske sestre Erin ravno iz epicentra – s prijevodom

1
7146

Kako je prijevara‚ nemar i pohlepa dovela do nepotrebnih smrti u bolnici Elmhurst u New Yorku

Erin Marie Olszewski je medicinska sestra s 20 godina iskustva, koja je već sa 17 godina svog života počela raditi u vojsci SAD-a. Svoja prva iskustva stekla je u ratnim uvjetima u Iraku, gdje je bila ranjavana nakon čega je stekla čin narednice.

Kada je krenula pandemija SARS-CoV-2 virusa u SAD-u, radila je u privatnoj bolnici na Floridi u kojoj su uz tretman hidroksiklorokinom i cinkom bili 100% uspješni u liječenju “kovid” pacijenata. Bolnica nije imala niti jednog umrlog pacijenta. S druge strane, u New Yorku je bio veliki pomor ljudi, stoga je Erin odlučila svoje veliko znanje i iskustvo iskoristiti tamo gdje je ono bilo potrebnije te je otputovala u javnu bolnicu Elmhurst koja je bila sam epicentar epidemije. Nekoliko dana po dolasku u bolnicu u New Yorku, uvidjela je što se tamo događa, odlučila je postati prikriveni novinar, stavljajući skrivenu kameru i mikrofon na sebe te je odlučila idućih mjesec dana snimati što se događa u toj bolnici istovremeno pomažući pacijentima.

Pogledajte cijeli dokumentarni film odnosno intervju sa sestrom Erin, koji je ekipa Dokumentarca u cijelosti prevela na hrvatski jezik.

Trajanje filma: 70 min

Prijevod: hrvatski jezik
Download: 600 mb

#DokumentaracCom #Erin #pandemija #covid19

Ako vam je gornji film predug pogledajte 10 minutni intervju sa sestrom Erin u podcast showu Del Bigtree-a

4.3 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vucko
2 years ago

nema drugog objasnjenja nego to da su ubijali a vjerojatno i dalje ubijaju ljude po planu satanista o depopulaciji ljudi.uvijek se iznova pitam kakav je to mentalni sklop ljudi koji su u stanju hladnokrvno oduzeti ljudski zivot?ovoj sestri treba dodijeliti orden za hrabrost i humanost!jako dirljiv video i cekamo nastavak sa nestrpljenjem.