CJEPIVA I ZDRAVSTVENE PUTOVNICE cilj su operacije iz agende ID2020 – COVID!

0
5985

CJEPIVA I ZDRAVSTVENE PUTOVNICE cilj su operacije iz agende ID2020 – COVID! To bi trebalo svakome biti jasno, a pogotovo onima koji nose soroševske brnjice (zaštitne maske)!!!

“Dostava je započela prvu fazu isporuke 50 milijuna digitalnih zdravstvenih putovnica privatnom sektoru i vladama u više od 15 zemalja, uključujući Italiju, Portugal, Francusku, Panamu, Indiju, Sjedinjene Države, Kanadu, Švedsku, Španjolsku, Južnu Afriku, Meksiko, Ujedinjene Arapske Emirate i Nizozemsku, izvještavaju iz ove tvrtke.

Digitalna zdravstvena putovnica (COVID), pored screening testova koje je odobrila vlada, ključna je za uklanjanje ograničenja na postupan i kontroliran način”.
Podaci se ne objavljuju u dnevnim novinama jer su namijenjene ulagačima na burzi:

https://finance.yahoo.com/news/cyber-company-supply-50m-health-063000700.html?guccounter=1

https://uk.finance.yahoo.com/news/cyber-company-supply-50m-health-042822827.html?guccounter=1

https://uk.finance.yahoo.com/news/cyber-company-supply-50m-health-042822827.html?guccounter=1

https://www.commsmea.com/business/trends/21847-vst-enterprise-signs-deal-to-provide-50m-digital-health-passports-to-15-countries

Cjepiva će se ponuditi vladama. Uz cjepivo će postojati i digitalna zdravstvena putovnica s potvrdom o cijepljenju (rfid čip – vidi dolje)

Zahvaljujući njemu bit će moguće raditi, prodavati svoje vrijeme i svoje znanje, te putem njega kupovati. Upravo poput maske koja danas omogućuje pristup određenim poslovima, odnosno obavezne su za većinu poslova.

Trenutni naziv proizvoda je COVI (Certificat Of Vaccination Identity) PASS.

https://www.covipass.com

Tu možete pronaći sve detalje o čipu, njegovim mogućnostima i podrškom za njegovo korištenje.

Uz pravo na sreću, poboljšanje svijeta i napretka čovjeka, za dobrobit svih, nudi se mogućnost = rfid čip koji sadrži sve informacije o osobi. Jednostavnije rečeno, to je baza podataka s hiper sigurnim pristupom čipu. Pakao na Zemlji.

https://healthcare-in-europe.com/en/news/sold-50-million-digital-health-passports.html

Preuzeto: vakcine.info.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments