FILM: Planet Lockdown: Catherine Austin Fitts – s prevodom

0
4099

Ovaj intervju s Catherine pokriva cijeli spektar C0VID događaja kojima smo zatečeni, a zamišljen je kao dio cjelovečernjeg dokumentarnog filma. Objavljujemo cjeloviti intervju s prijevodom za bolje javno razumijevanja trenutne situacije.

Catherine Austin Fitts (rođena 1950.godine) američka je investicijska bankarica i bivša javna službenica. Bila je predsjednica uprave tvrtke Dillon, Read & Co., te pomoćnica američkog tajnika za stanovanje i urbani razvoj za stambeno zbrinjavanje tijekom predsjedanja Georgea H.W. Busha. Često je pisala i komentirala teme javne potrošnje, a govorila je i o nekoliko slučajeva vladinih prijevara.

Catherine Austin Fitts rođena je u Philadelphiji, Pennsylvania. Diplomirala je povijest na Sveučilištu Pennsylvania. Magisterij je stekla na sveučilištu Wharton 1978. godine. Nakon postdiplomskog studija, Catherine se zaposlila u kompaniji Dillon, Read & Co. Radeći tamo 1982. godine organizirala je prodaju komunalnih obveznica kako bi prikupila nekoliko milijardi dolara za revitalizaciju njujorškog sustava podzemnih željeznica, što je prvi put da je javna agencija prodala obveznice poduprte cijenama vozača. 1986. godine Catherine Austin Fitts je postala prva žena u tadašnjoj 156-godišnjoj povijesti investicijske banke koja je promovirana u upraviteljicu tvrtke Dillon, Read & Co. Na čelu banke postala je ono što je Businessweek opisao kao “najvećeg šampiona Wall Streeta” javnih komunalnih obveznica.

Catherine Austin Fitts objašnjava zašto služi zaključavanje (engl. Lockdown)

C0VID zaključavanje osmišljeno je s ciljem uvođenja novog monetarnog sustava jer se stari sustav urušava. Dio plana je bankrotiranje malih poduzeća kako bi se uništio glas naroda i povećala snaga globalističke elite. Jedna od popratnih blagodati uništavanja malih poduzeća je stvaranje “Prigodnih zona” za bogate u kojima će jeftino kupovati nekretnine, poznat kao “Katastrofični kapitalizam”. Uz to, globalističke elite gledaju na ljudsku populaciju kao na stoku koja se koristi poput resursa za povećanje njihove dobiti i moći, dok za sebe vjeruju da su superiorni.

Catherine Austin Fitts nudi i rješenje….

Izvor: https://vimeo.com/496526543

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments