VIDEO: Reiner Füllmich – početno izlaganje “Velike porote” na hrvatskom jeziku

3
2651

U subotu 5. veljače održana je uvodna sjednica tzv. Velike porote narodnog suda za javno mnijenje koju predvodi odvjetnik Reiner Fuellmich.
Skupina međunarodnih odvjetnika i sudac provode kaznenu istragu u okviru procedure tzv. Velike porote, kako bi javnosti predstavili sve dosada dostupne dokaze o Covid-19 zločinima protiv čovječanstva.
Predočit će se prikupljeni dokazi protiv vođa, organizatora, poticatelja i pomagača koji su pomagali ili aktivno sudjelovali u oblikovanju i izvršenju zajedničkog plana za ovu pandemiju. Fuelmich kaže kako je pravosuđe korumpirano kao i drugi dijelovi sustava pa klasično suđenje nije izvedivo. No ipak je pronađen legalan pravni način da se javnosti prikaže cjelovita slika onoga s čime se suočavamo kroz ovu pandemiju, uključujući geopolitičku i povijesnu pozadinu. Ova procedura je namijenjena osvještavanju javnosti o totalnom kolapsu sadašnjeg sustava i njegovih institucija, s ciljem da ljudi sami preuzmu svoj suverenitet i odupru se nametnutim “mjerama” koje zapravo služe za dresuru i postizanje pokornosti radi uvođenja totalitarističke kontrole. Svi mi ljudi, moramo prestati sudjelovati u ovom trulom sustavu koji se urušava i propada i početi stvarati nove sustave od kojih su najvažniji ekonomski, obrazovni, zdravstveni i pravosudni.

Vrijeme “teorija zavjera” i medijskog iživljavanja nad ljudima je završeno. Vrijeme je za istinu. Uvodno izlaganje https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2
Web stranica Velike porote http://www.grand-jury.net/
Intervju s Fuellmichom od 04.02. https://youtu.be/SXS-rdu07QI T
elegram kanal Reiner Fuellmich/ engleski https://t.me/ReinerFuellmichEnglish
Web stranica odbora za istragu/ engleski https://corona-ausschuss.de/en/
Video kanal odbora za istragu https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5 .

4.6 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zlatko Eftimoski
1 year ago

Regards and support the real people who are fighting for humanity and freedom.
And abondon and punish the evil group of psyhopaths, who are destroyinng the innocent people, especially the youn generation.
Zlatko.

Jacqueline
1 year ago

Objesite kriminalce koji decenijama rade protiv covjeka i covjecnosti, na stup srama i ogologuzite ih a milijarde podijelite narodu! Dosta ste pricali a malo djelovali.

Hubert
1 year ago
Reply to  Jacqueline

I to za muda !!!