[VIDEO] Neurolog dr. Mišo Vučković na prosvjedu građana ispred Skupštine Srbije zbog uvođenja COVID propusnica, protiv Kriznog stožera, farmaceutske industrije i medija

0
1532

Poznati neurolog dr. Mišo Vučković, koji je svoj radni vijek proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je između ostalog bio i direktor jedne od najpoznatijih američkih bolnica, bolnice u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, prisustvovao je sinoć prosvjedu građana ispred Skupštine Srbije zbog uvođenja COVID propusnica.

Dr. Vučković, svjetski priznati specijalist neurologije, prosvjeduje protiv Kriznog stožera, farmaceutske industrije i medija, ističući kako on zbog toga nije antivakser. Na pitanje nekoga od prisutnih što učiniti (protiv korone), preporučio je što treba popiti.

Svaki dan radim s pacijentima, bez maske. Zaštićen sam. Nisam još niti kihnuo. Prema svim njihovim pravilima trebao sam biti već 18 puta mrtav. Što ja to radim? Pijem magnezij, cink, željezo, pijem ivermektin, dapače popio sam ga i ne trebam ga više piti. Stavio sam Povlovićevu mast u nos. To im je smiješno. Pijem 30 kapi ulja crnog kima tri puta dnevno i sasvim sam ok ”, istaknuo je.

Naglasio je kako nije važno je li netko cijepljen ili ne jer “i cijepljeni umiru”, kao i da ima neke druge podatke od ljudi koji rade u bolnicama…

Tamo netko iz nekog laboratorija kaže da dolazi virus Nipah. Već pet godina rade na cjepivu za nešto što još nije niti došlo. A za ono što je tu već imamo cjepivo? Za ono što još nije došlo, rade već pet godina. Tko je ovdje lud? Za HIV nisu pronašli cjepivo koliko već godina? Za koliko bolesti još nisu pronašli cjepivo? Ovo se tek pojavilo i oni sve prenapuhuju. Svaka farmaceutska tvrtka ima svoje cjepivo. “Još malo pa ćemo imati 13 cjepiva i do kada i koliko puta?”, upitao je.

5 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments