[VIDEO] Dr. Scott Jensen: “Cjepivo protiv COVIDA moglo bi uništit živote mnoge djece” – s prijevodom

3
2122

Liječnik Scott Jensen, kandidat za guvernera Minnesote: “Cjepivo protiv COVID-a uništit će živote mnoge djece. Izazivam medije da stave na naslovnice 14-godišnjaka koji leži u krevetu priključen na aparate i umire od miokarditisa izazvanog tim nepotrebnim cjepivom.”

Objavljeno 28. lipnja 2021. godine

Prevoditelj: nepoznat

Izvor: 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nana
2 years ago

Imate toliko takvih videa koje na zalost ne dolaze do vecine ljudi. Ms mediji su zatrovali ljude sa svojim narativom i kao papige ponavljaju jednu te isto. Koliko ljudi,znanstvenika,doktora je istupilo i pokusalo upozoriti kamo sve ovo vodi ali njihov glas se nazalost ne cuje. Kako ne kuzite ,ako nije receno na dnevniku onda je sigurno laz! Pa sta nema nacina da se to objavi u udarnom terminu da ljudi cuju i drugu stranu? Svaka cast Vama koji se trudite da istina nađe put do ljudi, ali nazalost to nije dovoljno. Dokle god oni vode glavnu rijec i zauzimaju vecinu… Read more »

Boris Devide
2 years ago
Reply to  Nana

Da, neće biti objavljeno na ni jednoj javnoj televiziji, jer su vlasnici svih javnih televizija, radija, i dnevnih novina, kod nas i u svijetu, multinacionalne korporacije, a među takvima su i farmaceuti. Oni nas “informiraju” samo o onome što njima odgovara. Kada su u pitanju cjepiva, takvi mediji nam saopćavaju stopostotne laži.! Nažalost, oni koji prate samo mainstream informacije nikada neće spoznati pravu istinu i činjenicu koliko nas ta čudovišta monstruozno lažu i obmanjuju.! Ti tvorovi, ne samo što nas lažu i obmanjuju preko medija s kojima dirigiraju, nego sistematski uklanjaju sve informacije kompetentnih dr. znanstvenika, koje nisu u skladu… Read more »

Mirsad
2 years ago
Reply to  Nana

Ne psuj na mrak već upali Svjetlo