[VIDEO] Dr. sc. Miroljub Petrović objasnio oftamologu Aleksandru Stojanoviću da bi liječnik trebao svojim osobnim primjerom pokazati kako izgleda zdrav čovjek

4
1832

Dr. sc. Miroljub Petrović, srpski je inženjer geologije, publicist i doktor filozofije. Osnivač je i ravnatelj Centra za prirodnjačke studije te Instituta za prirodnu medicinu. Rođen je 22. veljače 1965. u Odžacima, Srbija. Završio je geologiju, smer paleontologija, na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju sa pohvalama (cum laude) na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Jašiju, Rumunija, na temu povezivanja nauke i religije. Osnivač je i ravnatelj Centra za prirodnjačke studije u Beogradu i Americi, i Instituta za prirodnu medicinu. Jedan je od osnivača Centra za antropološke studije u Beogradu.

Aleksandar Stojanović, dr. med. spec. oftamolog i v.d. ravnatelj Doma zdravlja Palilula u Nišu, Srbija.

4.2 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Popokatapetl
1 year ago

Bravo Miroljube britka sabljo. Miroljub je izdominirao.

gost
1 year ago

555-333

ZORAN KNEŽEVIĆ
1 year ago

Miroljub je cirkuzant,na “Vikipediji” pročitajte “kako i gde” je nabavio diplome,završiće u ludnici.Zbog takvih smo “do ovde” i dogurali,antihrist doktorirao teologiju u Transilvaniji…!Doktor je stvarno “malo deblji” ali nije u redu vređati …,neka se vakciniše ko hoće,pustite narod da živi kako zna i ume..!Pozdrav iz Srbije i čestitke za one dobre govore sa nedavnih slobodarskih skupova u Zagrebu,pogotovo onog fratra..i onog koji je prepoznao da ne treba slušati političare,kojima odgovara netrpeljivost između nas iz bivše SFRJ…!

popokatapetl
1 year ago

Doktor kaze ko ne vakcinise djecu, ciini krivicno djelo. Jel doktor zna da ni jedan proizvodjac vakcine u uputstvu ne dozvoljava vakcinaciju mladjih od 18. Doktor samo ponavlja izlizane floskule “mora, mora”.. Miroljub ga je matiro u jednom potezu.