[VIDEO] Dr. sc. Robert Wallace Malone, pionir mRNA tehnologije govori o cijepljenju djece i poručuje roditeljima – s prijevodom

3
3611

Robert Wallace Malone je američki virusolog i imunolog. Njegov rad je usredotočen na tehnologiju mRNA, farmaceutske proizvode i istraživanja prenamjene lijekova. Tijekom pandemije COVID-19 kritizirao je sigurnost i učinkovitost mRNA cjepiva protiv COVIDA-19.

4.4 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B. Vidovic
1 year ago

Ovo sto govori u vezi cijepljenja djece potpisujem. Ali ovo u pocetku ispade reklama za CoV cjepivo i cijepljenje odraslih. Pokazite ovo nekome tko ne poznaje generalni stav doktora Malonea o trenutnoj situaciji, zakljucit ce da ne treba cijepiti djecu, a odrasle ipak da, jer je, pobogu, i izumitelj mRNK cjepiva primio “CoV vakcinu”.

Peks
1 year ago
Reply to  B. Vidovic

Čisto sumnjam da je primio. To je u startu rekao da bi na neki način opravdao dalje izlaganje o dejstvu vakcine.

Adrijana
1 year ago

De. Melone je cijepljen, dva puta, pocetkom 2021. godine. U jednom intervjuu objasnjava da je nakon drugog cjepiva dobio ozbiljne nuspojave, od kojih su neuroloske bile prilicno zabrinjavajuce. To ga je potaknulo da se ozbiljnije “pozabavi” ovim “ignoriranim i presucivanim cinjenicama od svih svjetskih medicinskih ustanova, politicara i medija”. Kako je on inventor mRNA tehnologije (stvorene pred 8-10 godina), na kojoj su bazirana ova sporna cjepiva, tako je on, po meni, netko koga bismo svi trebali pratiti i pridrzavati se njegovih savjeta. Ako pratite dr. Melone onda znate da je on za cjepljenje starije populacije ( od 70+), naravno, po… Read more »