[VIDEO] Dr. Fauci objašnjava što je utjecalo na promjenu preporuke u CDC vodiču kojom se do kraja 2021. godine dosadašnji PCR test povlači iz uporabe

7
2078

Dr. Fauci: “Podaci su jasni. Sada kada imamo Delta varijantu, to je promijenilo cjelokupnu sliku, jer kada pogledate nivo virusa, nivo virusa u cijepljenima koji su zaraženi Delta varijantom je potpuno jednak nivou virusa u necijepljenima koji su zaraženi, i to je problem, ti podaci su vrlo uvjerljivi, ta činjenica je pokrenula promjenu u CDC vodiču.”

Anthony Stephen Fauci (/ˈfaʊtʃi/; rođen 24. prosinca 1940.) američki je liječnik-znanstvenik i imunolog koji je ravnatelj američkog Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID) i glavni medicinski savjetnik predsjednika SAD-a. Kao liječnik Nacionalnog instituta za zdravlje SAD-a (NIH), Fauci je više od 50 godina služio američkom sektoru javnog zdravstva u različitim svojstvima, a od Ronalda Reagana djelovao je kao savjetnik svakog predsjednika SAD -a. Postao je direktor NIAID -a 1984. godine i dao je doprinos u istraživanju HIV/AIDS -a i drugih bolesti imunodeficijencije, i kao znanstvenik istraživač i kao voditelj NIAID -a. Od 1983. do 2002. bio je jedan od svjetski najčešće citiranih znanstvenika u svim znanstvenim časopisima. Godine 2008. predsjednik George W. Bush dodijelio mu je Predsjedničku medalju slobode, najveću civilnu nagradu u Sjedinjenim Državama, za njegov rad na programu pomoći AIDS -u PEPFAR. Tijekom pandemije COVID-19, Fauci je bio jedan od vodećih članova Operativne skupine za koronavirus u Bijeloj kući predsjednika Donalda Trumpa. Trenutno je glavni medicinski savjetnik predsjednika Joea Bidena, službeno imenovan 2021. godine

Na pitanje novinara što je utjecalo na preporuku američkog centra za kontrolu zaraznih bolesti CDC (panadan našeg Zavoda za javno zdravstvo HZJZ) da se postojeći RT-PCR testovi do kraja godine povuku iz upotrebe za potrebe dijagnoze COVIDA-19, Dr. Fauci je na konvenciji za novinare objasnio:

“Podaci su jasni. Sada kada imamo Delta varijantu, to je promijenilo cjelokupnu sliku, jer kada pogledate nivo virusa, nivo virusa u cijepljenima koji su zaraženi Delta varijantom je potpuno jednak nivou virusa u necijepljenima koji su zaraženi, i to je problem, ti podaci su vrlo uvjerljivi, ta činjenica je pokrenula promjenu u CDC vodiču.”

Podsjetimo se, postojeći RT-PCR test je bio glavni dijagnostički alat koji je bio osnova, dakle alfa i omega, za utvrđivanje, a posljedično prebrojavanje oboljelih i umrlih od COVIDA-19, te proglašenje pandemije COVIDA-19 u 2020. godini koja traje cijelo vrijeme nakon toga. Međutim, nakon masovnog prociiepljivanja stanovništva SAD-a (kao i cijelog svijeta) eksperimentalnim cjepivom protiv COVIDA-19, CDC je 21. srpnja 2021. objavio hitnu preporuku laboratorijima širom zemlje da se postojeći RT-PCR test povuče iz upotrebe, te konačno prestane koristiti do kraja 2021. godine s objašnjenjem da će novi test (po)moći razlikovati SEZONSKU GRIPU od COVIDA-19.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Jasno je da to dvoje njegov prethodnik nije mogao razlikovati (Vidjeli smo da u sezoni 2020./2021 praktički da nije bilo GRIPE gotovo nigdje na svijestu, a i CDC je prethodno već izdao dokument u kojem se tvrdi da pozitivni rezultat “RT-PCR testa ne isključuje bakterijsku infekciju ili koinfekciju s drugim virusima“, te da “otkriveni uzročnik možda nije glavni uzrok bolesti“.)

Ažurirano: 03. kolovoza 2021. godine

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boris Devide
1 year ago

Jedan od glavnih razloga prestanka upotrebe RT-PCR testa je da bi se prikrila (NE)djelotvornost cjepiva.

057
1 year ago
Reply to  Boris Devide

Moguče. Isto je moguče da potvrda o preboljenju covida postane nevažeča i istivremeno i oni koji su preboljeli kao takvi morat če se cijepit

pero
1 year ago
Reply to  057

Nitko se neće MORATI cijepiti! I nije moguČe već moguĆe, itd.

sokre
1 year ago

pogledajte samo te face koje su osmislile i provode ovu agendu i plandemiju, od R & R sponzora, preko ovog štakora iz članka, kill billa, švaba, merkel, pa do naše miss korone, SVI SU RUŽNI, vuku kompekse iz mladosti. takvi kad se dočepaju moći opasni su po druge.

pero
1 year ago

Kako to smeće nije u zatvoru? Još vedri i oblači?

Zoks
1 year ago
Reply to  pero

Nema tko da ga strpa u zatvor, cijeli sustav je korumpiran na svim razinama