[VIDEO] Cristian Terheș u EU parlamentu pokazuje ugovore EK s Pfizerom – s prijevodom

7
3082

Cristian Terheș je član Europskog parlamenta, a u ovom obraćanju za medije zorno pokazuje koliko informacija Europska komisija, kao izvršno tijelo (poput Vlade u našim zemljama) pridaje važnosti parlamentu i koliko informacija im pruža. Stoga – neka vas ne čudi kad Vlade naših zemalja postupaju isto . Sve je to po istom planu i obrascu. Obavezno pogledajte, jer od minute 2:43 točno možete vidjeti Ugovor EK s Pfizerom, bar onakav kakav je prikazan zastupnicima EU parlamenta…

4.8 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheBan
2 years ago

Molim vas sve – dijelite, dijelite, dijelite!
Video je bez copyrights – dijelite ga svima!
Skinite ga, kopirajte na svoj YT kanal ili FB profil, pošaljite u poruci, što god, samo dijelite…

YT; https://youtu.be/zxv094DeGfA

Last edited 2 years ago by TheBan
vucko
2 years ago

tko god ima zrno razuma i zna citati sve zna sto se dogadja.sve ide po agendi plana psihopata.znaci,sad se znaju suucesnici koji ju provode u svim drzavama i oni koji su se hrabro usprotivili.znaci,cilj nam je ocistiti covjecanstvo od zla koje vlada diljem svijeta.sad treba raditi na planu kako da se to uradi.hvala dokumentarcu,logicnom,provjeri,nulta tacka,hrabrim istinskim znanstvenicima,nekoliko youtube kanala,odysee objavljivacima i td.da vise ne nabrajam.malo nas je al nas ima i pobijedit cemo!

Ilija Sikic
2 years ago
Reply to  vucko

sve si rekao!  hvala+

Gost
2 years ago

Nije slucajno dat prostor tzv. “antivakserima” i raskrinkavanju p(l)andemije. Moguce je da ce se odgovornost za sve covid i ostale stete svaliti na gojimske vlade kako bi narodi sirom svijeta ustali protiv svojih “slucajno” zaista korumpiranih “vlada” i svrgnuli ih. Ovo bi sve moglo zavrsiti u anarhiji i orkestriranoj svjetskoj revoluciji koja treba da iznjedri dugo ocekivanog “mesiju” koji bi dosao kao “spasitelj”. Niko u haosu koji slijedi nece dirati Rotsilde, Rokfelere, Sifa, Morgana, DuPonta, Windzora, Warburge… Svjetina ce svoj bijes usmjeriti na njihove pijune tzv. premijere, predsjednike… Pravi se upravljani globalni kaos koji treba da pocisti sve gojimske vlade… Read more »

vucko
2 years ago
Reply to  Gost

totalno ste u pravu.zna se odakle orkestrirano zlo dolazi ali u tome su im pomogli svi placenici-drzavnici i ostala njihova placenicka bagra.nadam se da ce se naci netko dovoljno hrabar i mocan da one sotonjare koje ste naveli,unisti zauvjek.oni su izazivaci svih ratova i sl.

nonwo
2 years ago

https://rumble.com/vov8nz-strana-svjedoenja-o-zloinu-nad-cijepljenima-u-sad-u.html
Otac je ostao bez djece nakon cijepljenja, mnogima je trajno uništeno zdravlje a država SAD se pravi kao da ti ljudi ne postoje.

TheBan
2 years ago

Kakve ugovore Pfizer sklapa s državama?

https://youtu.be/iOhK_6Fjq_0

Djelite, dijelite, dijelite…