VIDEO: masovni prosvjed u Washingtonu održan 23.1.2022 – koje je podržalo 17 000 liječnika

2
3039

Dana 23.1.2022. dogodio se masovan prosvjed u Washingtonu protiv obaveznog cijepljenja “cjepivima” protiv COVID-19 bolesti. Izdvojili smo nekoliko kraćih govora svjetski poznatih liječnika sa tog skupa.

Gdje postoji rizik mora postojati sloboda izbora. Roditelji, preuzmite odgovornost, zaštitite svoju djecu i ne dozvolite da se na njima vrše eksperimenti. Dr. Robert Malone, izumitelj mRNA cjepiva, na velikom okupljanju u Washingtonu 23.01. Odličan govor, trajanje 9 minuta, s prijevodom.
Dr. Pierre Kory, jučer u Washingtonu:
Nalazimo se u ratu kojeg već desetljećima provodi farmaceutska industrija protiv našeg zdravlja i to je sada preraslo u zločin protiv čovječanstva.
Dr. Peter McCullough, jučer u Washingtonu:
Vi i samo vi imate autonomiju nad svojim tijelom. Sloboda odlučivanja o vašem tijelu je u vašim rukama.
Dr. Paul Alexander jučer u Washingtonu: Imamo veliku količinu dokaza da nikakve epidemiološke mjere ni restrikcije nisu donijele nikakav rezultat na sprečavanje bolesti, već imaju razorno djelovanje na zdravlje ljudi i cijelo društvo. Vrijeme je da se proglasi kraj pandemije i svih restrikcija!
Dr. Richard Urso, jučer u Washingtonu: Mi smo 17.000 liječnika i znanstvenika koji stojimo uz vas, za čovječanstvo i buduće generacije protiv ove tiranije!
4.8 13 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo
2 years ago

Odličan izbor.

vucko
2 years ago

bravo!nadam se da cemo uspjet maknuti ovu diktaturu duboke drzave.