UPOZORENJE: mRNA COVID cjepiva dramatično povećavaju endotelne inflamatorne markere i rizik od akutnog koronarnog sindroma (AKS)

0
1894

Ovaj znanstveni članak ima izraz zabrinutosti. Riječ je o posljednjoj objavljenoj recenziji časopisa ‘Circulation’ koji se smatra znanstveno medicinskim časopisem broj jedan u kategoriji kardio-vaskularnog sustava, a koji ukazuje na drastično povećanje zdravstvenih problema sa srcem povezanih s novim mRNA cjepivima, zbog kojeg bi ista trebalo pod hitno zaustaviti. S druge strane, unatoč alarmantnom rastućem problemu sa zdravljem odraslih koje uzrokuju mRNA cjepiva, Stožer civilne zaštite, MS mediji i političari na vlasti, propisuju obavezne COVID potvrde, najavljujući čak i ispitivanja cjepiva na djeci?!

Akutni koronarni sindrom (AKS)

Akutni koronarni sindrom najčešći je razlog prijema bolesnika u koronarne jedinice u većini razvijenih zemalja. Akutni koronarni sindrom je najčešći uzrok smrti u Sjedinjenim Državama (SAD) i Europi.[1] Širom svijeta svake godine se hospitalizira oko 2,5 milijuna bolesnika sa AKS. U SAD–u zbog akutog koronarnog sindroma svake godine se hospitalizira oko 1,4 milijuna ljudi i oko 400,000 sa STEMI. Infarkt miokarda elevacije ST-segmenta (STEMI) pojam je koji kardiolozi koriste za opisivanje klasičnog srčanog udara. Veliki broj bolesnika hospitaliziranih zbog akutnog koronarnog sindroma znači i velike materijalne troškove za njihovo liječenje što značajno opterećuje i zdravstvene fondove bogatih zemalja. Procenjuje se da se infarkt miokarda (MI) u SAD javlja svakih 34 sekunde, i da svake 83 sekunde jedna osoba, umre od posledica akutnog koronarnog sindorma (AKS). [2]

Sažetak članka “mRNA COVID cjepiva dramatično povećavaju endotelne inflamatorne markere i rizik od AKS-a – mjereno PULS srčanim testom”

U članku originalnog naslova “Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning” izvorno objavljenom 8. studenog 2021. godine u medicinskom časopisu “Circulation” znanstvenici su saželi svoje istraživanje slijedećim riječima:

Naša grupa koristi PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) klinički potvrđeno mjerenje više proteinskih biomarkera koji generira rezultat koji predviđa 5-godišnji rizik (postotna šansa) od novog akutnog koronarnog sindroma (AKS). Rezultat se temelji na promjenama od norme više proteinskih biomarkera uključujući IL-16, proupalni citokin, topljivi Fas, induktor apoptoze i faktor rasta hepatocita (HGF) koji služi kao marker za kemotaksiju T-stanica u epitel i srčano tkivo, između ostalih markera. Povišenje iznad norme povećava PULS rezultat, dok smanjenje ispod norme snižava PULS rezultat. Rezultat se mjeri svakih 3-6 mjeseci u našoj populaciji pacijenata tijekom 8 godina. Nedavno, s pojavom mRNA COVID 19 cjepiva od strane Moderne i Pfizera, dramatične promjene u PULS rezultatu postale su očite kod većine pacijenata. Ovo izvješće sažima te rezultate. Ukupno 566 pacijenata, u dobi od 28 do 97 godina, omjer M:Ž 1:1 uočen u preventivnoj kardiološkoj ordinaciji, imalo je novi PULS test izvučen od 2 do 10 tjedana nakon drugog COVID cjepiva i uspoređen je s prethodnim PULS rezultatom izvučen 3 do 5 mjeseci prije cijepljenja. Osnovni IL-16 povećao se sa 35 =/-20 iznad norme na 82 =/- 75 iznad norme nakon cijepljenja; sFas se povećao s 22 +/- 15 iznad norme na 46 =/-24 iznad norme nakon vađenja; HGF se povećao s 42 +/-12 iznad norme na 86 +/-31 iznad norme nakon cijepljenja. Ove promjene dovele su do povećanja PULS rezultata s 11% 5-godišnjeg rizika od AKS-a na 25% 5-godišnjeg rizika od AKS-a. U vrijeme ovog izvješća, ove promjene traju najmanje 2,5 mjeseca nakon druge doze cjepiva.

Zaključujemo da mRNA cjepiva dramatično povećavaju upalu na endotelu i infiltraciji T stanica srčanog mišića što može objasniti opažanja povećane tromboze, kardiomiopatija i drugi vaskularnih događaja nakon cijepljenja.” [3]

Izvor: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

4.6 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments