Prof. Dr. Sönnichsen: Ovo je neetično i nemedicinski, a u određenom pogledu i kriminalno

3
1006

“Ako postoji nešto zbog čega sam studirao medicinu, onda je to da zaista činim uslugu ljudima.” – kaže specijalist interne i opće medicine prof. dr. Andreas Sönnichsen, koji je nekoliko godina vodio odjel za opću i obiteljsku medicinu u Centru za javno zdravstvo Medicinskog univerziteta u Beču, sve dok u decembru 2021. godine nije dobio otkaz, jer se univerzitetu nije svidjelo njegovo mišljenje o koroni i mjerama. Od tada neumorno informira liječnike i širu javnost o štetnim mjerama i vakcinacijama.

Link za cijeli intervju:
https://auf1.tv/elsa-auf1/fuenf-disziplinaranzeigen-zum-trotz-prof-andreas-soennichsen-kaempft-weiter

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
doba ledeno
9 months ago

Ovi hrabri i časni liječnici, koji ne žele sudjelovati u takozvanom cjepljenju i koji ga kritiziraju, riskiraju ne samo vlastitu karijeru, već i cijelu egzistenciju.  Na drugoj strani je većina liječnika širom svijeta, koji sudjeluju u cjepljenju bez trunke savjesti. Oni su zločinci i potencijalne ubojice. A i svi oni liječnici, koji ne sudjeluju u cjepljenju, ali oportuno šute i 2 godine podržavaju narativ lažne pandemije i fašističkih mjera, su također suodgovorni. Očigledno su desetljeća zlokobnog utjecaja eugeničke obitelji Rokefeler na takozvanu službenu medicinu, o čemu je pisao i ovaj portal, od milijuna liječnika i medicinara širom svijeta stvorili, hladne, ništa… Read more »

Herc
9 months ago

Cijepljenje” “koktelom” grafenoksida je put u transhumanizam i unistenje ljudske vrste. Postalo je ocigledno da su svjetski bankarski privatni i korporacijski karteli, globalisticke, nadnacionalne organizacije i tijela poput WHO, WEF… daleko mocniji od tzv. nacionalne drzave. Tzv. nacionalne drzave su marginalizovane do te mjere da se vec mogu vidjeti i naslutiti obrisi jedne Svetske cionisticke nad-vlade na cijem stvaranju stoljecima rade centralno-bankarske judejske elite koje prividno suverenim drzavama “daju” “od vazduha” stvoren novac preko npr. velikih spremnika fiktivnog kapitala poput MMF-a u vidu kredita (duga) od kojih zavise sve gojimske “vlade” cije su funkcije ocigledno privatizirane. Namece se zakljucak da… Read more »

doba ledeno
9 months ago

izišlo je na javnost da njemački kancelar Scholz i zamjenik mu Habeck, prilikom nedavne posjete Kanadi, na putovanju u Kanadu, nisu nosili nikakve maske u avionu… ali za obićnu raju-stoku sitnog zuba, važe maske u svim sredstvima javnog prometa međutim Scholzova vlada je za tu običnu raju-stoku pripremila novi zakon “za zaštitu od infekcije”, koji bi trebao stupiti na snagu 1. listopada.. I koji predviđa ponovnu obavezu nošenja maski u javnom prometu, bolnicama, .. a i mogućeg nošenje maski u svim unutrašnjim prostorijama , trgovinama, ugositeljskim objektima, itd.., ako se “pandemijska situacija pogorša”.. izuzeće od obaveze nošenja maski, imati će… Read more »