POZIV: Javna tribina Šibenik, subota 05.03.2022.

0
1367

Akademik prof. dr. sc. KREŠIMIR PAVELIĆ i dr. sc. ALMA DEMIROVIĆ izložit će nam ZNANSTVENE SPOZNAJE o covidu-19 i cijepljenju djece koje svi trebamo znati.
Akademik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, međunarodno uvaženi znanstvenik s područja molekularne medicine, prezentirat će nam ZNANSTVENI RAD, dakle striktno znanstvene podatke o porijeklu tzv. virusa, dijagnostici bolesti, plašenju populacije, (ne)učinkovitosti poduzetih mjera (zatvaranje, maske, tzv. cjepiva), cijepljenju i posljedicama s posebnim naglaskom na djecu.

Dr. sc. Alma Demirović, liječnica, doktorica medicinskih znanosti i predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista (HURA), predstavit će iz prve ruke vrijedne informacije, iskustva i argumente iz prakse obaveznog cijepljenja djece koji nam mogu pomoći u trenutnoj situaciji i olakšati donošenje odluka važnih za naše zdravlje.
Rezervirajte ovaj datum za dolazak na tribinu u ŠIBENIK: subota 05.03.2022. u 19 sati. Bogatu biografiiju prof. dr. sc. Pavelića možete pročitati ovdje https://bit.ly/3I1aRnb
O dugogodišnjem radu HURA-e i važnim informacijama iz područja obaveznog cijepljenja djece možete pročitati na stranici https://cijepljenje.info

3.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments