David Martin je u svom nedavnom govoru na Red Pill Expo dao popis urotnika u cijeloj Covid zavjeri. Kada pričamo o tzv. “teorijama zavjere”, naš manjak znanja, pravih insajderskih spoznaja, sama činjenica da stvari gledamo izvana umjesto iznutra, da smo udaljeni od onih lokacija na kojima tajne družine sklapaju tajne, nikad objavljene dogovore koji se tiču života svih nas, stavlja nas u podređen položaj. Mi njih hvatamo, pokušavamo dokučiti njihove pomno skrivene tajne, dok oni imaju institucionalnu zaštitu od onih koje bi institucije trebale štititi. Drugim riječima, mi uvijek o tim ljudima govorimo kao “oni”.
Ali što ako bismo imali njihova imena, imali prave dokaze o urotama. Što ako “oni” više ne bi bili samo riječ koja asocira na neku tajanstvenu skupinu koja krši zakone, već kad bi imali ime i prezime, lice i prave dokaze o njihovim zločinima. Kad bismo znali tko su, što su radili, koje su dogovore sklapali. Što kad bi demistificirali ono što “oni” toliko jako staviti u sjenu?

Cijeli transkript vide-a (na engleskom) sa linkovima i izvorima možete naći OVDJE

Također ako Vas interesira još materijala od istog autora, svakako pogledajte ovaj video: EKSKLUZIVAN VIDEO] Dr. sc. David E. Martin izlaganje kod Dr. sc. Reiner Füllmicha – s prijevodom

5 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments