VIDEO: Druga strana SIDE – Prava istina o SIDI i njenom nepostojanju – s prijevodom

0
3044

Ovo je dokumentarac u kojem HIV pozitivni zajedno sa znanstvenicima (jednim nobelovcom) razotkrivaju sve što se skriva o “SIDI”, kao na primjer da test na HIV virus uopće ne otkriva nikakav HIV virus nego prisustvo antitijela koja reagiraju na neke od proteina koji su sintetizirani u Abbott laboratoriji, a to bi po nekom koncenzusu (nikada dokazanom) trebala biti reakcija imuniteta kada bi u tijelu bilo HIV virusa. To je zapravo test na specifična antitijela koja nemaju nikakve veze sa HIV-om, jer HIV virus nikada nije bio izoliran. Da bi se potvrdio neki dijagnostički test po svim standardima mora se pokazati da pacijenti sa pozitivnim testom imaju virus u sebi, a sa negativnim da ga nemaju. To u ovom slučaju nikada nije učinjeno jer se virus uopće ne može pronaći kod pacijenata koji su “pozitivni” na test. HIV test se temelji na stanju imuniteta, odnosno na oštećenju imunološkog sustava, zato su prvi slučajevi SIDE upravo “otkriveni” kod petorice narkomana i homoseksualaca koji su imali stotine partnera godišnje i koji su drogama i lijekovima već razorili svoj imunološki sustav. Kod takvih ljudi nije bilo teško “otkriti bolest” pada imunog sustava i nazvati ga SIDA.

Osnovna ideja ovog dokumentarnog filma jest preispitati sva ustaljena mišljenja oko virusa HIV koji, do sada se čvrsto vjerovalo, uzrokuje sidu. U filmu se dakle pojavljuju znanstvenici, liječnici i seropozitivni individualci koji ruše dosadašnja stajališta, a glavni argumenti kojima se služe su činjenica da HIV virus nikad zapravo nije pronađen-niti izoliran iz ljudskog tijela kao i ostali virusi, zatim da tzv. lijekovi protiv AIDS-a imaju po život opasne nuspojave, a još nitko uzimajući ih nije bio izliječen, te drugačije poimanje pojma AIDS, koji prema njima nije pravi termin da bi se opisala ‘skupina oboljenja’ koje napadnu čovjeka sa slabim imunološkim sistemom. U filmu se pojavljuju, iako u manjem broju, i liječnici i znanstvenici koji se apsolutno čude ovima gore navedenima i drže se službene hipoteze o AIDSU- oni odgovaraju na pitanja iz svoje perspektive.


U filmu se ističe da je od 1984. godine, kada je u SAD-u po prvi puta službeno objavljeno da se najvjerojatnije zna kako su HIV virus i AIDS povezani, pa do danas utrošeno više od 150,000 milijuna dolara na razna istraživanja bez ikakvih znanstvenih pomaka: znanstvenici ni dan danas ne mogu objasniti kako HIV virus uzrokuje AIDS. Također, u filmu se ističe površnost kod testiranja raznim testovima i najžalosnije, da lijekovi kod AIDS-a na kraju uzimaju više života nego sam AIDS.
Filmu se mora pristupiti otvorenog uma, kao što se uostalom pristupa i svim znanstvenim ili sličim raspravama. Tek nakon takvog gledanja možemo dobiti objektivniju sliku o alternativnom stajalištu glede AIDS-a.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments