Znanstvena studija: Cjepiva šire zarazne bolesti uzrokujući 15 puta više infekcija među cijepljenom djecom

1
5958

Novi znanstveni članak recenziran u časopisu Tropical Diseases, Travel Medicine and Vaccines “The Pertussis resurgence: putting together the pieces of the puzzle otkrio je da DTaP cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa (kašalj hripavac) utječe na djecu koja ga dobiju tako što ona postaju podložnija dobivanju kašlja hripavca kasnije u životu.

Prema studiji, djeca koja su primila cijelu seriju cijepiva DTaP, u usporedbi s necijepljenom djecom imaju čak 15 puta veću vjerojatnost da će u periodu od pet godina dobiti kašalj hripavac, što u potpunosti poništava mit o tome kako su za izbijanje kašlja hripavca kriva necijepljenja djeca.

Kako se ispostavilo, velika većina djece koja su pogođena ovim kašljem su cijepljena djeca, što neke zdravstvene vlasti nerado priznaju. Zagovaratelji cijepljenja inzistiraju na tome kako cjelokupno širenje bolesti uzrokuju necijepljena djeca, unatoč činjenici da znanost i dalje dokazuje drugačije.

Štoviše, DTaP cjepivo, zajedno s mnogim drugim cjepivima, ne pruža trajnu zaštitu protiv bolesti – pod pretpostavkom da uopće pruža zaštitu. Kao što je navedeno u istoj gore spomenutoj studiji DTaP, protutijela na pertusis doživljavaju „brzi pad“ u samo 2-3 godine nakon cijepljenja, „često do razine prije cijepljenja“.

Iako razina antitijela sama po sebi “nisu nužno pokazatelji opadanja imuniteta”, u studiji se nadalje objašnjava kako “u ovom slučaju s obzirom na veći rizik od infekcije nakon cijepljenja protiv AP (acetularna pertusis) s vremenom, to snažno sugerira. ”[1][2]

 

Bilo bi bolje da djeca uopće nisu bila cijepljena DTaP cjepivima, jer istraživanja pokazuju da ona zapravo povećavaju osjetljivost na bolest nakon što se istroše svi antigeni.

Zbog suzbijanja simptoma sva djeca koja su bila cijepljena DTaP cjepivima bit će podložnija pertusisu tijekom svog životnog vijeka i ne postoji jednostavan način za smanjivanje ove povećane osjetljivosti.[4][5]

 

Cjepiva protiv hripavca ne štite od kašlja ili njegovog širenja

Drugi rad objavljen u časopisu BMC Medicine uspoređuje razliku između cjepiva protiv pertusisa (wP) i aP cjepiva, jer je posljednje zamijenilo prvo. Cjepiva protiv acelularnog pertusisa (aP), ovo posebno studija naglašava, mogla bi blokirati simptomatsku bolest, ali ne i asimptomatski prijenos, što bi moglo objasniti “uočeno povećanje incidencije B. pertussis”.[1][3]

Laički rečeno, aP cjepiva protiv pertusisa, uključujući DTaP, mogu djelovati u početku, ali na kraju ne pružaju dugoročnu zaštitu od bolesti. Isto tako, cjepiva protiv aP ne štite od prenošenja bolesti.

“… tijela javne zdravstvene vlasti mogu se suočiti sa situacijom sličnom situaciji polio, u kojoj cijepljene osobe i dalje mogu prenijeti infekciju”, otkriva taj isti rad.

Zagovaratelji cijepljenja mogu ovo nazvati „dezinformacijama“, ali znanost govori sama za sebe. Privremeni “imunitet” – ako ga čak možete nazvati i imunitetom – koji pruža DTaP cjepivo u najboljem je slučaju iluzorno. U najgorem slučaju, to je masovna obmana koja izaziva izbijanje bolesti za koje se pogrešno okrivljuju necijepljena djeca i koje se koriste kao izgovor za cenzuru istine o cjepivima na internetu, dok istovremeno uklanjaju zakone o izuzeću cjepiva u što većem broju država.

Izvori:

[1] Članak portala Logično:

[2] Znanstvena studija: The Pertussis resurgence: putting together the pieces of the puzzle

[3] Znanstvena studija: Asymptomatic transmission and the
resurgence of Bordetella pertussis

[4] Journal of the Pediatric Infectious Diseases Society, Volume 8, Issue 4, September 2019, Pages 334–341 “The 112-Year Odyssey of Pertussis and Pertussis Vaccines—Mistakes Made and Implications for the Future”

[5] Znanstvena studija: Studija” The 112-Year Odyssey of Pertussis and Pertussis
Vaccines—Mistakes Made and Implications for the Future”

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boris Devide
4 years ago

Postoji veliki broj studija koje su sprovela nezavisna znanstvena tijela s kredibilnim znanstvenicima, u kojima se nepobitno dokazuje užasna štetnost cjepiva na zdravlje i funkcije mozga. Nažalost tkzv. mainstream “znanstvenici” dakle, oni koji su u službi onih koji uistinu vladaju svijetom (pravi vladari u sjeni) uporno negiraju sva takva istraživanja i znanstvene rezultate, koje dokazuju da su cjepiva ništa osim otrova, koji nas tijekom vremena učine bolesnima i umno slabima, koja uzrokuju tkzv. atipičnu demenciju – gubitak zdravog razuma u nekom postotku.! Takve A.D. imamo trenutno u populaciji oko 40%.! Dakle među doktorima, političarima, znanstvenicima, itd.!!!