Wednesday, January 27, 2021
No menu items!
Home Covid-19 Fragmenti genoma virusa za koje PCR test detektira pozitivni nalaz ne...

Fragmenti genoma virusa za koje PCR test detektira pozitivni nalaz ne znače da je osoba zarazna niti da je bolesna

HZZJZ također zna, baš kao što to zna i izumitelj PCR testa da rezultati PCR testa ne znače niti zarazne, niti oboljele, niti uzroke smrti od COVIDA-19, pa tako Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo 28. svibnja 2020. godine izjavljuje za HRT:

“Pacijentica iz Zadra nije niti zarazna niti aktivno bolesna, nego je riječ o fragmentima genoma virusa koji se nalaze na sluznici i koje test detektira i daje pozitivan nalaz”

U slijedećem videu s prevodom na srpski pogledajte što o svom izumu PCR testu, te načinu kako se s rezultatima i interpretacijom rezultata testa može manipulirati, kaže njegov izumitelj, dobitnik nobelove nagrade u području istraživanja iz (bio) kemije prof. dr. sc. Kary B. Mullis:

“Ako pravilno koristite PCR test možete gotovo sve otkriti kod gotovo svakoga…PCR test ne govori jeste li bolesni, niti da vas oštećuje ono što imate u sebi. PCR test ne zna razliku između čestica virusa i živih virusa”

(originalnu snimku bez prijevoda možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=Xpcdq9jh5Eo)

Uz sve navedeno HZZJZ i medije to ne spriječava da broje žive i mrtve pozitivne na PCR testu, prikazujući ih ili brkajući ih s oboljelima i umrlima od COVIDA-19, niti ih spriječava da s takvim informacijama u udarnim terminima svakodnevno izvješćuju javnost.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisment -

Najpopularnije